Novostavba 3-izbového mezonetu s terasou v Banke, pri Piešťanoch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Banka
70 m²
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
155.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

5958x zobrazená v zozname / 119x zobrazená detailne / 119x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj novostavbu - 3-izbový mezonet s terasou, nachádzajúci sa v obci Banka, v tesnej blízkosti kúpeľného mesta Piešťany. Byt o rozlohe 70m2 sa predáva v stave holobytu, k bytu prislúcha prestrešený a vydláždený priestor pri opornom múre, ktorý možno využiť ako odkladací priestor alebo pokračovanie terasy. Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v 08/2023 a je pripojená na elektrinu, vodovod a kanalizáciu. Prízemie dispozične pozostáva z kuchyne, prepojenej s obývacím priestorom so vstupom na terasu, samostatnej toalety, vstupnej chodby a schodiska na poschodie. Na poschodí sú 2 samostatné miestnosti, veľká technická miestnosť, ktorú možno využiť aj ako šatník, kúpeľňa s predprípravou na vaňu aj sprchový kút a WC. V bytoch je elektrické podlahové kúrenie regulované v každej izbe samostatne termostatom. Ku každému bytu prislúcha jedno parkovacie miesto. Byty sú pripravené na dokončenie do finálnej podoby presne podľa predstáv a uváženia budúceho majiteľa.

Cena je 155 000€ vrátane provízie, vypracovania kúpnych zmlúv a správnych poplatkov.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha70 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Balkónáno - 1
Parkovanievonkajšie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky