Novostavba 3.izb. byt Trenčín s vlastnou predzáhradkou v OV (A2)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Hanzlíkovská
79.73 m²
3
1
3
nie
holopriestor
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
248.757,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

91218x zobrazená v zozname / 2299x zobrazená detailne / 86x zobrazená detailne tento mesiac

BÝVANIE RUŽIČKY je rezidenčný projekt v meste Trenčín, časť Záblatie, ktorý obsahuje 16 bytov umiestnených v 2 bytových domoch s výškou troch podlaží. V súčasnosti prebieha výstavba bytových domov a príslušenstva, pričom predpoklad kolaudácie projektu je v 8/2024.

Pridanou hodnotou projektu je rozhodnutie investora o inštalácii fotovoltaických panelov na streche bytových domov o celkovom výkone 13,5 kW / 1 bytový dom, ktorý sa pretaví do znížených cien za spotrebu elektrickej energie pre nových vlastníkov bytov. Ďalším benefitom je vybudovanie exteriérovej fitness zóny, detského ihriska a sadových úprav na pozemku prislúchajúcemu k bytovým domom.

Byt A2 je 3-izbový a je situovaný na 1.NP v dome „A“ s úžitkovou plochou 79,73m2 a pozostáva z predsiene (7,97m2), kúpeľne (3,44m2), samostatného WC (1,43m2), obývacej izby s kuchyňou (23,38m2), spálne (12,26m2), izby (14,37m2) a terasy (16,88m2). Z terasy bude východ do predzáhradky o výmere 87m2, ktorá bude v osobnom vlastníctve majiteľa bytu.

Byt sa bude odovzdávať novému majiteľovi v štádiu holobyt. Toto štádium obsahuje vnútornú omietku s bielou maľovkou, všetky bytové rozvody inžinierskych sietí, optickú prípojku od spoločnosti Slovak Telekom, teplovodné podlahové vykurovanie v celom byte, vchodové bezpečnostné dvere zn. SECURIDO, v každej obytnej miestnosti sa nachádza lokálna rekuperačná jednotka, plastové okná a balkónové dvere značky REHAU SYNEGO s izolačným 3-sklom od slovenskej firmy Fenestra Sk, ďalej elektricky ovládané pod-omietkové exteriérové žalúzie, rozvody na domového vrátnika a elektroinštalačnú prípravu na klimatizáciu, a takisto dlažbu na terase. Bytový dom bude spĺňať energetický štandard A0

Cena bytu A2 je 248 757€ vrátane DPH.


Ku každému bytu prislúcha a súčasťou predajnej ceny sú aj vlastníctvo pivničnej kobky v bytovom dome a jedno vyhradené parkovacie miesto na parkovisku Ružičiek. Možnosť dokúpiť druhé vyhradené parkovacie miesto, ktorých počet je obmedzený.
Viac na webe bytytrencin.sk

Pre viac informácií kontaktujte výhradného predajcu: REAL-TIP, s.r.o.

Balkánska 102, Bratislava


Mgr. Mária Piťová, konateľ
Tel. číslo:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha79.73 m²
Úžitková plocha79.73 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Oknáiné
Novostavbaáno