NOVOSTAVBA - 4i Rodinný dom na Kyneku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
117 m²
500 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
243.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4143x zobrazená v zozname / 185x zobrazená detailne / 185x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 4 izbový Rodinný dom v tichej uličke v mestskej časti Nitra - na Kyneku, s podlahovou plochou 116,9 m2, nachádzajúci sa na pozemku s veľkosťou 500 m2 + podiel na prístupovej ceste.

Dispozične tento 4i bungalov pozostáva z priestrannej dennej časti, spálne so šatníkom, dvoch oddelených izieb, ku ktorým prislúcha centrálna kúpeľňa s toaletou, vaňou a sprchovým kútom a v neposlednom rade technickou miestnosťou, špajzou a oddelenou hosťovskou toaletou. Všetky izby v dome sú nepriechodné. Dennú časť tvorí obývacia izba spojená s kuchyňou, špajzou a technickou miestnosťou. Z dennej časti je vstup na terasu z bočnej strany domu.

Predáva sa v štádiu HOLODOMU, ktorý zahŕňa finálne vymaľovanie interiéru v bielej farbe, kompletnú elektroinštaláciu, podlahové kúrenie, plynový kotol, vybetónovanú terasu, predprípravu na vonkajšie el. žalúzie a oplotenie z troch strán.

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA



Stavebný materiál – Porfix + zateplenie 160 mm polystyrénom

Strecha – väzníkový krov, škridla Terran Danubia antracit

Okná – 6-komorové 3-sklá



Kúrenie – plynové teplovodné podlahové kúrenie

Lokalita:



mestská časť Kynek ponúka tiché bývanie neďaleko lesa, dobré napojenie na diaľnicu R1, 5 min autom do centra mesta, MHD...

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121696



Cena: 243 990€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku500 m²
Úžitková plocha117 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky