NOVOSTAVBA Obchodný / Kancelársky priestor, Ul. ŽRIEDLOVÁ, CASSOVAR II

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Žriedlová
48 m²
predaj - Kancelárie - Novostavba
144.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

37695x zobrazená v zozname / 1027x zobrazená detailne / 155x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RELCOM Vám ponúka na predaj lukratívny Obchodný / Kancelársky priestor na ul. Žriedlová, Košice - Staré Mesto - CASSOVAR II

- Výmera: 48,12 m2
- Najmodernejšie technológie - Ekonomické vykurovanie
- Prémiové materiály - Hliníkové okná, vynilová podlaha, vysoké stropy
- Príjemné prostredie rezidenčného projektu to všetko vytvára ideálne prostredie pre Vaše podnikanie.


Celkovo je lokalita okolo projektu Cassovar II veľmi lukratívna a dobre situovaná na hranici starého mesta s celkovým rozsahom 650+ obytných jednotiek s blízkosťou Novej Nemocnice, Krajského a okresného súdu, VÚSCH a Lekárskej fakulty UPJŠ.


CENA


Cena obchodno / kancelárskeho priestoru je 144.990,-EUR + DPH ( 173.988,-EUR s DPH). Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha48 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky