Novostavba rodinného domu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Diaková
142 m²
159 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

973x zobrazená v zozname / 63x zobrazená detailne / 63x zobrazená detailne tento mesiac

Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom

B10 Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj moderný 4-izbový rodinný dom v radovej zástavbe v obci Diaková, len pár minút od mesta Martin. Táto dvojpodlažná novostavba s podlahovou plochou 142 m² je ideálnym riešením pre rodiny hľadajúce pokojné bývanie v príjemnom prostredí a v blízkosti mesta. Dom je postavený z tehly, ktorá zabezpečuje výborné izolačné vlastnosti. Vykurovanie je podlahové, doplnené o krb, ktorý pridáva na útulnosti počas chladných dní.

Na prízemí sa nachádza obývacia izba s výstupom na priestrannú terasu, kuchyňa na mieru vybavená spotrebičmi Bosch. Na poschodí sa nachádzajú 3 samostatné izby. (Spálňa s veľkou vstavanou skriňou a ďalšie 2 izby, z ktorých je výstup na balkón) a veľká kúpeľňa so sprchovým kútom aj vaňou. V dome sa nachádzajú 2 toalety. Exteriér ponúka menší pozemok so záhradným domčekom, kde si môžete užiť príjemné chvíle s rodinou. Dom je tiež vybavený modernými technológiami, ako sú vonkajšie elektrické žalúzie a elektrická markíza.

Predáva sa kompletne zariadený, takže nový majiteľ môže ihneď bývať bez ďalších investícií. Tento dom ponúka všetko, čo moderná rodina potrebuje pre komfortné bývanie.

Orientácia domu na svetové strany V/Z.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122690



Cena: 1€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku159 m²
Úžitková plocha142 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky