Novostavba: Svetly 2 izbový byt s vlastnou predzáhradkou, kobka, Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Na výslní
45 m²
4
prízemie
2
úplne prerobený
nie
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
218.000,- € možnosť odpočtu DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

826x zobrazená v zozname / 47x zobrazená detailne / 47x zobrazená detailne tento mesiac

NOVINKA NA TRHU

Realitná kancelária EPIC HOME Vám exkluzívne prináša zaujímavú nehnuteľnosť v Bratislave.

Na predaj máme pre Vás dispozične veľmi dobre riešený 2 izbový byt (nie apartmán) s vlastnou oplotenou predzáhradkou v projekte Nový Ružinov, v peknej novovybudovanej bytovej zástavbe s detskými ihriskami, parkami, ale aj verejným či súkromným parkovaním. Lokalita a okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a množstvo kultúrneho a športového vyžitia.

Veľkou výhodou je aj možnosť kúpiť byt investične, nakoľko sa dá odpísať aj DPH, môže slúžiť ako sídlo firmy, lekára, veterinára, právnickej spoločnosti atď. Byt má dva vstupy. Prvý hlavný cez vchod do bytového domu a druhý cez oplotenú predzahrádku, ku ktorej vedie priamo chodník.

Samotný ponúkaný byt sa nachádza na prízemí v 4 poschodovej novostavbe a je skutočne bezbarierový. Tento byt o veľkosti 45 m2 pozostáva z dvoch samostatných izieb (obývacia izba s kuchyňou a spálňa), z chodby, kúpeľne, wc + terasa s predzáhradkou, ktorá činí až 63 m2. Celková plocha bytu a predzáhradky je spolu 107 m2. Byt je orientovaný na východnú stranu. K bytu prislúcha aj pivničná murovaná kobka v suteréne domu do ktorého sa dostanete aj výťahom.

DISPOZÍCIA


Po vstupe sa dostaneme do chodby, kde sa po ľavej strane nachádza samostatné WC a hneď vedľa nájdeme kúpeľňu. Po pravej strane vieme zase prejsť do kuchyne, alebo priamo vpred máme po pravej strane priestor pre úložnú vstavanú skriňu. Cez chodbu sa ďalej dostaneme do priestrannej svetlej obývacej izby z ktorej je priamy výstup na terasu a predzáhradku. Z obývacej izby sa dostaneme do ďalšej miestnosti, ktorá môže slúžiť ako spálňa, alebo pracovňa. Nakoľko má byt v každej miestnosti veľké francúzske okná, nehnuteľnosť pôsobí vzdušne, vizuálne je prepojená so záhradou, čo dotvára a umocnuje lepší pocit domova a kvalitného komfortu vlastného bývania.

04,09 m2 vstupná chodba


01,71 m2 WC
03,20 m2 Kúpeľňa

14,29 m2 Spálňa/Izba


14,10 m2 Obývačka
06,93 m2 Kuchyňa
--------
44,32 m2 Spolu 2i byt + 62,69 m2 Terasa s predzáhradkou + pivničná kobka
Spolu má nehnuteľnosť až 107,02 m2 bez pivnice kobky.

pozrite si virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=w4KuK7P554U

TECHNICKÉ INFO:


Byt sa ponúka v stave štandard, je čiastočne zariadená. Ide o novostavbu, ktorá bola skolaudovaná v r. 2022, netreba do nej investovať peniaze na prerábku, všetko je nové, v byte sa nikdy nebývalo. Byt má predprípravu na klimatizáciu. Musím vyzdvihnúť precízne spravenú kúpeľňu a geberitové wc , taktiež sa v obytných miestnostiach nachádza kvalitná plávajúca podlaha, interiérové dvere s obložkovou zárubňou, netreba opomenúť plastové okná REHAU s trojsklom a vetraním, no a úplný top bytu sú elektrické vonkajšie žalúzie, ktoré slúžia ako pred slnkom, tak aj ako ochrana pred zlodejmi. Vstupné dvere sú protipožiarne a bezpečnostné. V byte sa nenachádza plyn, je tu spravená predpríprava na indukciu elektrickú varnú dosku 400V. V bytovom dome sa nachádza aj nový výťah.

LOKALITA


Bytový dom a jeho okolité stavby dotvárajú krásnu dizajnovú štruktúru, ide o prepracovaný kvalitný projekt NOVÝ RUŽINOV. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, vynikajúce dopravné napojenie, priame napojenie na cyklotrasy na dunajskej hrádzi, veľký rezidenčný park s množstvom zelene a ihriskom, zástavky MHD, pumpa.
Projekt Nový Ružinov je situovaný v najobľúbenejšej mestskej časti Bratislavy – v Ružinove. Lokalita ponúka vynikajúcu dostupnosť do všetkých častí mesta a zároveň dostatok voľného priestoru a parkovej zelene.

CENA


Naša cena je konečná vrátane poplatkov a právnych/realitných služieb.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na stretnutie s Vami.

Mgr. Michal Gróf, RSc.


M:
E:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha107 m²
Úžitková plocha45 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky