NOVOSTAVBA veľký 3 izbový byt s terasou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
120 m²
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
225.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1922x zobrazená v zozname / 136x zobrazená detailne / 136x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 3 izbový byt o rozlohe 119,5m2 s terasou v NOVOSTAVBE na Nedbalovej ulici.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývačky s kuchyňou a špajzou, kúpeľňa, oddelená toaleta, detská izba, priestranná spálňa a v neposlednom rade veľkou, až 28 m2 terasou.

V byte je podlahové kúrenie, 2x klíma, prislúcha k nemu pivničná kobka a predáva sa zariadený. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí kde tento byt nemá žiadneho suseda a má bezbariérový prístup. K bytu je možnosť prikúpiť až 3 parkovacie miesta (2x garážové, 1x vonkajšie).

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako: školy, škôlky, obchody, reštaurácie, zdravotné strediská, pošta, zástavky MHD atď. V pešej dostupnosti sa nachádza aj športová hala.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119746



Cena: 225 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky