NOVOSTAVBA !Nadštandardný 2 izb. byt Karlova Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Jána Stanislava
50 m²
3
6
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
198.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2314x zobrazená v zozname / 127x zobrazená detailne / 59x zobrazená detailne tento mesiac

Astonreal ponúka na predaj slnečný dvojizbový byt na ulici Jána Stanislava v Karlovej Vsi. Nadštandardný byt sa nachádza v novostavbe s moderným zariadením. Byt je o výmere 50,5 m2 a nachádza sa na 3. poschodí zo 6. K bytu prislúcha loggia.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, spálne, obývačky spojenej s kuchyňou, kúpeľne a samostatného WC. Byt je moderne zariadený , v chodbe sa nachádza rolldor, v kúpeľni je sprchovací kút, byt je vybavený dvoma klimatizačnými jednotkami. V byte sa nachádza rekuperácia aj klimatizácia. V byte je dostatok úložného priestoru s kvalitnými vstavanými skriňami.

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - Mhd,električka,obchody..

Možnosť dokúpenia parkovacieho státia v priamo v dome.

Nízke mesačné náklady - 135€/ 2 osoby mesiac.



V cene je už pripočítaná provízia pre RK , ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom špecializovanej hypotekárnej spoločnosti - zdarma v cene. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky.

Kontakt alebo e-mail


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha50 m²
Poschodie6
Počet poschodí3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Lódžiaáno
Výťaháno
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky