Novostavby rodinných domov s garážou v Holíči

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Holíč
93.04 m²
4+1
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
178.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3120x zobrazená v zozname / 354x zobrazená detailne / 354x zobrazená detailne tento mesiac

HRF Reality ponúka na predaj novostavby rodinných domov v radovej zástavbe, ktoré sa nachádzajú v novo vybudovanej lokalite v meste Holíč.
Jedná sa o poschodové domy s garážou a dvomi parkovacími státiami pred domom. Domy sú nepodpivničené a voľné sú posledné dva - krajný a stredový.

DISPOZÍCIA:


1. nadzemné podlažie: zádverie, schodisko, kúpeľňa s WC, technická miestnosť, špajza, obývacia časť prepojená s kuchyňou, garáž.
2. nadzemné podlažie: schodisko, chodba, 4x izba, kúpeľňa s WC, balkón.

ROZLOHA:


Krajný rodinný dom je s celkovou rozlohou pozemku 370 m2, z toho zastavaná plocha je 93,04 m2, obytná 84,12 m2, úžitková 143,40 m2.
Stredový rodinný dom (s fasádou) s celkovou rozlohou pozemku 272 m2, z toho zastavaná plocha je 91,46 m2, obytná 84,12 m2, úžitková 143,40 m2.

POPIS A CENA:


Krajný rodinný dom sa predáva buď v stave uzatvorenej hrubej stavby alebo je možné dokončiť dom do holodomu, prípadne na kľúč. Predajná cena v štádiu uzatvorenej hrubej stavby je 178.000,- eur (dokončenie do štádia holodom naviac 38.000,- eur).
Stredový rodinný dom, ktorý je v štádiu holodomu sa predáva za cenu 203.000,- eur.

ŠPECIFIKÁCIA HOLODOMU:


Konštrukcie stolárske: vstupné dvere plastové, sekčná brána do garáže, okná a balkónové dvere plastové zasklené tepelno-izolačným sklom, parapetné dosky vonkajšie, plechové a vnútorné plastové
Podlahy, steny a strop: betónový poter, vápenno-cementové omietky (po dohode s klientom sadrové), stropy vyhotovené zo sadrokartónu
Vykurovanie: podlahové vodovodné v garáži radiátor (bez kotla)
Elektroinštalácie: prípojka so skrinkou na el. hodiny, zásuvky a vypínače podľa PD
Vodovodné a kanalizačné inštalácie: vodovodná a kanalizačná prípojka (bez vodomeru), vnútorné inštalácie podľa PD bez zariaďovacích predmetov ukončené zátkami

Plyn: plynová prípojka, vnútorný rozvod podľa PD



V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti:
-vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom
-uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností,
-bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu.
-odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií
-právne poradenstvo
Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach , alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.




Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha93.04 m²
Celková rozloha370 m²
Počet izieb4+1
Statusaktívne
Garážáno
Postavené zYtong
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Terénrovina
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky