NOVOZREKONŠTRUOVANÝ DIZAJNOVÝ BYT V PIEŠŤANOCH, 77m2, A.HLINKU.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: A.Hlinku
76.89 m²
8
7
3
nie
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

32067x zobrazená v zozname / 1317x zobrazená detailne / 74x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS Vám exkluzívne predstavuje na predaj dômyselne novozrekonštruovaný bezbariérový 3-izbový byt s balkónom, ktorý bol navrhnutý s dôrazom na kvalitu, pohodlie a moderný životný štýl.

 

Popis NEHNUTEĽNOSTI:



 
Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:

https://my.matterport.com/show/?m=qMGtPtjbUqp

 
Byt sa nachádza na 7. poschodí zrekonštruovaného panelového bytového domu, pričom prístup k bytu či budúceho sťahovanie nábytku zabezpečí pohodlný zrekonšturovaný veľký výťah.

Po vstupe do bytu cez bezpečnostné dvere Vás ihneď očarí jeho mimoriadne vkusné a elegantné prevedenie. Vstupná chodba je príjemne osvetlená, budúcemu majiteľovi poskytuje dostatok priestoru pre veľký vstavaný šatník na mieru podľa predstáv. Z chodby je dostupná samostatná kúpeľňa, ktorá poskytuje maximálny komfort, keďže disponuje walk-in sprchovým kútom pre rýchly kúpeľ, ale taktiež vaňou (Duravit) pre zaslúžený odpočinok po náročnom dni. Ak si budete chcieť relax spríjemníť hudbou, nemusíte hľadať vhodné miesto, kym postaviť Váš telefón, byt je totižto centrálne ozvučený vstavanými stropnými reproduktormi s podporou Bluetooth, AUX a USB pripojenia.

Svetlosť vďaka západnej orientácií a pristrannosť dominuje zvyšným častiam bytu.

Obývačka s výmerou 18 m2 Vás očarí rôznymi typmi zónového osvetlenia, ktoré zahŕňa funkčné aj ambientné svetlá s rôznymi intenzitami svietenia, kvalitnými zrepasovanými pôvodnými drevenými podlahami, centrálnym stropným ozvučením, dizajnovou LED podsvietenou TV stenou a úžasným výhľadom z balkóna. V stenách je taktiež zabudovaná predpríprava na osadenie klimatizačnej jednotky.

Srdcom bytu je krásna kuchyňa vybavená novou kuchynskou linku na mieru zn. Decodom so zabudovanými špičkovými spotrebičmi značiek BOSCH a Whirpool, moderným digestorom s odťahom do komína, žiadna starosť s uhlíkovými filtrami, drez a batéria zn. Franke už len pridávajú na kvalite prevedenia. Vďaka veľkosti priestoru bolo možné umiestniť do kuchyne nielen veľkú kuchynskú linku s množstvom úložného priestoru, ale taktiež väčšie sedenie pre 4-člennú rodinu.

Kuchyňa je výnimočným prepojením elegantných a moderných prvkov, ktoré umočňujú dizajn priestoru.

Zmenou dispozície v byte vznikla veľká manželská spálňa s vlastným walk- in šatníkom a nechýba ani pekná detská izba. Dispozícia bytu ponúka ešte mnoho možností na vytvorenie ďalších úložných priestorov.

K bytu patrí priestranná murovaná pivnica s regálmi, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru.


TECHNICKÝ STAV BYTU:



Byt bol navrhnutý interiérovým dizajnérom a kompletne kvalitne zrekonštruovaný v roku 2024, pričom pri rekonštrukcii bola zmenená pôvodná dispozícia 3-izbového bytu.

Kompletná doposiaľ neobývaná rekonštrukcia spočíva:

-Nové elektrické nadštandardné rozvody so strategickým umiestnením zásuviek, vypínačov a svietidiel pre maximálny komfort
-predpríprava klimatizácie
-nové vodovodné inštalácie
-nové potery, dlažby, obklady, stierky a sádrokartónové podhľady
-kvalitné štýlové interiérové dvere
-bezpečnostné vstupné dvere
-starostlivo zrekonštruované bukové parkety, nové mdf soklové lišty.
-centrálne ozvučenie bytu zvukovým systémom
-novovymurované steny v toalete a kúpeľni, nová sanita, batérie zn. Grohe, zabudovaný splachovací systém zn. Geberit
-zmenená dispozícia so zreteľom na optimálne využitie priestoru
-stropy sú mierne znížené sadrokartónovou konštrukciou.

Tento exkluzívny byt sa nachádza v zrekonštruovanom bytovom dome (2015), kde prebehla výmena stúpačiek, zateplenie celej budovy vrátane strechy, renovácia balkónov, nový výťah pre 8 osôb, modernizácia vstupných priestorov, nové vchodové dvere, schody a nájazdová rampa, čím sa zabezpečil bezbariérový prístup.

LOKALITA:



Bytový dom sa pýši svojou polohou v tichej oblasti, ktorá susedí s parkom a potokom a je obklopený bohatou mestskou zeleňou. Všetka občianska vybavenosť je na dosah ruky – obchody ako Billa a Lidl, škola, škôlka, stanica, trhovisko a viacero lekární. Navyše, centrum mesta je len pár minút chôdze.


​Príďte sa presvedčiť na vlastné oči o kvalite a komforte, ktorý tento nádherný byt ponúka. Ideálne pre tých, ktorí hľadajú moderné a štýlové bývanie v pokojnej a zelenej lokalite blízko centra. Nezmeškajte túto príležitosť na dokonalý nový domov!

 


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha76.89 m²
Poschodie7
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vaše hodnotenie ponuky