Nový 2- izbový byt s veľkou loggiou pri lese v Malackách

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
Ulica.: Na majeri
76 m²
3
1
2
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
160.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1745x zobrazená v zozname / 127x zobrazená detailne / 5x zobrazená detailne tento mesiac

Gravitas ponúka exkluzívne na predaj úplne nový veľký 2- izbový byt vo vyššom štandarde so smart technológiou v bytovom projekte v krásnom prostredí pri hneď pri lese, na kraji Malaciek.

- Výmera spolu je 76 m2, byt má 67,5 m2 + loggia 8,5 m2
- Nachádza sa na 1. poschodí s južnou orientáciou v dome s výťahom
- Veľký priestor pre šatník v spálni
- Je vybavený vyšším štandardom:
gresové obklady, dlažby a sanita (dodáva Siko), podlahy a dvere(dodáva Jutex), el.podlahové vykurovanie, klimatizácia, vonkajšie hliníkové el. žalúzie, kvalitné plastové okná (3-sklo), bezp. vstupné dvere (Securido)

- Smart home systém umožňuje napr. automatické načasovanie otvárania žalúzií pri rannom vstávaní, ovládanie kúrenia, klimatizácie, svietidiel ale aj kontrolu jednotlivých spotrebičov pomocou smart zásuviek. Všetko viete ovládať a kontrolovať pomocou aplikácie aj mimo domova.

- K bytu prislúcha aj sklad/kobka vedľa bytu, ktorá má 2,82 m2 a stojí 2.600€

- Vonkajšie parkovacie státie je možné prikúpiť za cenu 6.000€

Lokalita:


Byt sa nachádza pri lese na kraji Malaciek ulica Na majeri smerom na Rohožník. Hneď pri dome sa nachádza zastávka autobusu a plánovaná je napojenie cyklotrasy. Minútu autom sú dostupné reštaurácie, kaviarne, obchody, nemocnica, zámocký areál, futbalový štadión a kúsok ďalej sa nachádza veľká nákupná štvrť s rôznymi obchodmi, Tesco, banky, potraviny obchodná štvrť. Veľkou výhodou bude plánovaná diaľničná križovatka D2- Pernek, ktorá ešte zrýchli pripojenie na diaľnicu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha76 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb2
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky