Nový Rodinný dom, Podunajské Biskupice – Ideálny na firmu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Hydinárska
250 m²
10
prenájom - Kancelárie
2.800,- € Energie:
400 € / mes
+400,00€ energie, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1281x zobrazená v zozname / 151x zobrazená detailne / 151x zobrazená detailne tento mesiac

Surani Realitná kancelária vám ponúka na dlhodobý prenájom priestranný trojpodlažný rodinný dom, nachádzajúci sa v pokojnej a výborne dostupnej časti Podunajských Biskupíc na Hydinárskej ulici. Tento dom je vhodný nielen na rodinné bývanie ale vďaka svojej dispozícii a rozlohe ho možno využiť aj na podnikateľské účely, napríklad ako sídlo firmy či kancelárske priestory.

Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti:


• Celková úžitková plocha: 250 m²
• Pozemok: Dostatočne veľký na parkovanie viacerých vozidiel priamo na pozemku
• Dispozícia: Vďaka trojpodlažnému riešeniu je rodinný dom rozdelený na praktické a priestranné miestnosti ktoré ponúkajú široké možnosti využitia

Dispozičné riešenie:


• Suterén:
Tento priestor je výborne využiteľný pre skladové účely alebo ako zázemie pre technické vybavenie firmy či domácnosti. Obsahuje dve priestranné miestnosti, samostatné WC, sklad a kotolňu, ktorá zabezpečuje vykurovanie celého domu.

• Prvé poschodie:


Podlažie je riešené ako samostatná bytová jednotka (3-izbový byt), ktorú tvorí trojica samostatných izieb, sklad a dve kúpeľne s WC. Ideálne pre administratívne priestory, prípadne pre bývanie zamestnancov firmy.

• Druhé poschodie:


Na vrchnom podlaží sa nachádzajú štyri samostatné miestnosti, kúpeľňa s WC a samostatné WC. Tento priestor ponúka veľkú flexibilitu a môže slúžiť ako ďalší kancelársky priestor alebo ako samostatný 4-izbový byt. K dispozícii je aj skladový priestor, ktorý je ideálny na uskladnenie dokumentov alebo vybavenia.

Vybavenie a parkovanie:


Parkovanie je možné priamo na pozemku, čo predstavuje veľkú výhodu pre firmu s viacerými autami alebo pre obyvateľov rodinného domu.

Využitie nehnuteľnosti:


Tento rodinný dom s priestrannou dispozíciou je veľmi univerzálny a umožňuje široké spektrum využitia. Okrem klasického rodinného bývania je ideálny aj na podnikateľské účely. Vďaka samostatným vchodom a prehľadnému rozloženiu miestností môžete jednoducho oddeliť pracovnú časť od obytných priestorov, čím dosiahnete ideálnu kombináciu pracovného a súkromného života.

Finančné podmienky:


• Cena prenájmu: 2 800€ mesačne
• Energie: 400€ mesačne

• Kaucia: 2 x nájomné


• Bez provízie RK


Kontakt:


Pre bližšie informácie alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať:
Juraj Šuráni
Tel.:
E-mail:

Web: www.surani.sk



Fotografie uvedené v ponuke sú vlastníctvom Realitnej kancelárie Surani s.r.o. a sú chránené autorským právom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha250 m²
Počet izieb10
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky