Obchodné priestory v Starom Meste

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Špitálska
56.05 m²
čiastočne prerobený
nie
230/400V
áno
prenájom - Obchodné priestory
2.000,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

3397x zobrazená v zozname / 563x zobrazená detailne / 563x zobrazená detailne tento mesiac

DUO REAL, spol. s r. o., ponúka na prenájom obchodné priestory s výkladom v absolútnom centre mesta na Špitálskej ulici v Bratislave. Ponúkané priestory sú situované na prízemí polyfunkčného objektu a sú prístupné priamo z frekventovaného chodníka, ktorý sa nachádza v blízkosti zástavky MHD. Predmetné priestory majú celkovú výmeru podlahovej plochy 56,05 m2 ( 30,04 m2 - predajňa, 24,84 m2 - sklad, 1,17 - m2 WC). Dispozične sú riešené na dvoch podlažiach. Predajňa sa nachádza na prízemí a sklad sa nachádza v suteréne domu. Vzájomne sú prepojené nákladným výťahom.
Tieto lukratívne priestory sú ľahko viditeľné, čo je kľúčový faktor pre úspech obchodných prevádzok. Vďaka polohe na frekventovanom chodníku v blízkosti zástavky MHD, sú neustále na očiach okoloidúcich, čím priťahujú množstvo potenciálnych klientov. Výklad umiestnený priamo pri chodníku zvyšuje šance na spontánne návštevy, zatiaľ čo efektívne usporiadanie predajného priestoru a skladu umožňuje funkčné využitie pre rôzne druhy podnikania. Táto kombinácia viditeľnosti a vysokého počtu potenciálnych zákazníkov robí tento priestor veľmi atraktívny pre potenciálnych nájomcov.
Ponúkané obchodné priestory majú vlastné priečelie, ktoré poskytuje vynikajúcu možnosť na zviditeľnenie prevádzky. Tento výklad orientovaný priamo do frekventovanej ulice umožňuje efektívne využitie na reklamné účely, čím priťahuje pozornosť okoloidúcich a potenciálnych zákazníkov. Vlastné priečelie tiež zvyšuje prestíž a identitu prevádzky, čo môže výrazne prispieť k jej úspechu, najmä v dynamickom prostredí centra mesta s vysokým počtom peších a blízkosťou verejnej dopravy.
Obchodné priestory na Špitálskej ulici sú viditeľné nielen pre peších, ale aj pre motoristov z frekventovanej komunikácie, ktorá vedie v ich tesnej blízkosti. Vďaka strategickej polohe v centre mesta ponúkajú neustály prísun potenciálnych zákazníkov nielen peších, ale aj motoristov, čím maximalizujú možnosti oslovenia širokého spektra klientov. Viditeľnosť z frekventovanej cesty môže výrazne zvýšiť expozíciu prevádzky, čo z týchto priestorov robí atraktívnu voľbu pre podnikateľov, ktorí hľadajú spôsob, ako efektívne propagovať svoju značku a produkty.

Cena: 2 000,-€/mes. + poplatky.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha56.05 m²
Úžitková plocha56.05 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
El. napätie230/400V
Plynnie
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové

Vaše hodnotenie ponuky