Obchodný priestor na Nivách

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Nivy
Ulica.: Jarabinková
74.93 m²
áno
áno
predaj - Obchodné priestory - Novostavba
249.000,- € plus DPH, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

2125x zobrazená v zozname / 56x zobrazená detailne / 56x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj priestor na podnikanie v polyfunkčnom projekte Jarabinky. Môže slúžiť ako obchod, prevádzka, alebo kancelária, štúdio na cvičenie, vzdelávanie, priestor pre umenie atď. Nachádza sa na hlavnej promenáde rezidencie, vďaka čomu je priamo dostupný klientom.
Aktuálne je priestor využívaný ako kozmetický salón, ktorý bol do podoby na fotografiách dokončený v roku 2021. Pôvodnému majiteľovi bol odovzdaný holopriestor, v ktorom následne inštaloval elektrické rozvody, vodoinštaláciu a zdravotechniku, priečky, omietky, podlahy, dvere, kuchyňu, klimatizáciu, napojenie na vzduchotechniku a zariadenie. Podlahová plocha priestoru je 74,93 m2, má dva vchody, jeden prístupný zvonku a druhy (služobný) zvnútra vchodu domu. K priestoru prislúcha garážové státie v suteréne budovy a jeho ponuková cena je 20.000EUR plus DPH.

PROJEKT


Obytný súbor Jarabinky ako polyfunkčný komplex vyrástli v atraktívnej lokalite Bratislavy – v rozvíjajúcej sa zóne Nivy, ktorá sa mení na blízke centrum Bratislavy. Prevažujúca funkcia bývania je kombinovaná s vybavenosťou v parteri dotvárajúcom mestské prostredie.Pod architektonické riešenie Jarabiniek je podpísané renomované štúdio architekti SPDe s.r.o. s viac než 30-ročnými skúsenosťami v oblasti urbanizmu a architektúry. Dodávateľom stavby bol STRABAG, s.r.o. a developerom SIBAREAL, s.r.o. Komplex bol kolaudovaný postupne v rokoch 2019-2021. Počet bytov v projekte je 385, čo dáva skvelú možnosť klientskej základne pre nového majiteľa tohto priestoru. Energetický certifikát budovy je v triede A.
LOKALITA
Lokalita Nív, ktorou sú Jarabinky súčasťou sa dnes teší mnohým novostavbám, a to ako rezidenciám, tak aj polyfunkčným a kancelárskym budovám. Je tu skvelé dopravné napojenie autom do centra mesta, na výpadovku na diaľnicu, na MHD a aj peši je to blízko do Starého Mesta na nábrežie Dunaja. Skutočnosť, že je to lokalita zaplnená buď bývajúcimi rezidentmi, alebo zamestnancami v blízkych office budovách, násobí príležitosť zostaviť si klientelu.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha74.93 m²
Úžitková plocha74.93 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vykurovaniespoločné
Pivnicanie
Garážáno
Parkovanieáno
Postavené ziné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky