Obchodný priestor v TUZEXE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: A. Hlinku 113/A
106.8 m²
prízemie
nie
čiastočne prerobený
230/400V
prenájom - Obchodné priestory
800,- €/mes. Energie:
350 € / mes
+350,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

32433x zobrazená v zozname / 2524x zobrazená detailne / 285x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom obchodné priestory s výkladom do ulice a so samostatným vstupom situované na prízemí TUZEX Business centra, iba pár metrov od autobusovej a železničnej stanice v Piešťanoch.

Priestory sú dostatočne svetlé, s oknami na východ, juh aj západ. Jedná sa o miestnosti 1.01 a 1.02 na priloženom pôdoryse s plochou 106,8 m².

Nachádza sa tu kuchynský kút a samostatné WC.



Výhodou tohto priestoru je určite samostatný vstup z ulice a jeho blízkosť k autobusovej a železničnej stanici v Piešťanoch.

V prípade potreby môžu nájomníci využívať spoločnú kuchynku na 1 poschodí Tuzex Business centra a taktiež sociálne zariadenia nachádzajúce sa v chodbe na poschodí.

Nájom priestorov je 800€/mesačne + energie 350€/mesačne. Ak je nájomca platcom DPH, k nájmu a energiám bude pripočítaná DPH.

Priestor je voľný ihneď.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha106.8 m²
Úžitková plocha106.8 m²
Poschodieprízemie
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno - separovaný
El. napätie230/400V
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Garážnie
Parkovanieverejné
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Oknáplastové

Vývoj ceny