Obec Jelka, okres Galanta – PREDÁME stavebný pozemok o rozlohe 1573

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Jelka
Ulica.: Kostolná
1573 m²
predaj - Pozemky - bývanie
157.300,- €
100,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2484x zobrazená v zozname / 144x zobrazená detailne / 144x zobrazená detailne tento mesiac

RK Quality SC s 18 ROČNÝMI SKÚSENOSŤAMI praktizuje pravidlo „GARANCIE VRÁTENIA REZERVAČNÉHO POPLATKU“ V PLNEJ VÝŠKE V PRÍPADE, KEĎ VÁM NÁŠ HYPOPORADCA NEZABEZPEČÍ FINANCOVANIE KUPOVANEJ NEHNUTEĽNOSTI. U NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK ANI KOLKY NA KATASTRI, KEĎ VÁM POMÔŽEME S HYPOTÉKOU.

Lokalita: Jelka, Kostolná ulica.



Ponúkame na predaj väčší stavebný pozemok v intraviláne obce Jelka o rozlohe 1573 m2. Nehnuteľnosť ponúka novému vlastníkovi podľa platného ÚPI viac možnosti využitia. Jednak na bývanie či podnikanie a jednak ako investičná nehnuteľnosť s možnosťou ďalšej výstavby. Hlavným funkčným využitím je bývanie v rodinných domoch - plochy slúžiace pre výstavbu RD s prislúchajúcou nevyhnutnou vybavenosťou- garáže , drobné hospodárske objekty. Pozemky v zastavanom území obce Jelka sú súčasťou územia, ktoré je definované ako územie existujúcej zástavby a zároveň predstavuje stabilizované územie obce , kde ÚPN nepredpokladá výraznú zmenu funkčného využitia. Všetky IS na hranici vrátene optiky. Asfaltová príjazdová cesta.

Ak hľadáte nehnuteľnosť, kde chcete bývať a/alebo podnikať na jednom mieste a potrebujete dostatočný priestor na váš biznis = táto nehnuteľnosť môže byť presne to čo potrebujete. Neváhajte ma kontaktovať.


Cena nehnuteľnosti: 100€/ m2



ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI - ZDARMA (pretože nášho hypoporadcu platia banky) A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde. U NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A OSTATNÉ POPLATKY.

Kontakt: Lea Iveta Richesová, RK Quality SC, mobil , pevná linka , mail:

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: www.NehnutelnostiSenec.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:


RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec
na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)

Pevná linka:




NAŠE RECENZIE: https://g.page/r/CfOCHUunngyYEAI/review

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1573 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky