Obojstranne orientovaný 4i byt, 2 x loggia, garáž, Karlova Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Hany Meličkovej
87.04 m²
6
4
áno
čiastočne prerobený
áno
predaj - 4-izbový byt
245.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3155x zobrazená v zozname / 73x zobrazená detailne / 73x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne na predaj Vám ponúkame priestranný a obojstranne orientovaný 4-izbový byt s dvoma loggiami na ulici Hany Meličkovej v Bratislave, mestskej časti Karlova Ves – časť Dlhé Diely.

Výhody:


- obojstranne orientovaný
- možnosť úpravy podľa vlastných predstáv
- 2 x loggia
- pivnica + ďalší skladový priestor
- rekonštruovaný bytový dom
- možnosť dokúpenia garáže (nie je podmienkou)

K bytu možnosť dokúpiť samostatne uzamykateľnú garáž v garážovom dome v blízkosti domu. Garáž má elektrickú bránu na diaľkové ovládanie.

Byt sa nachádza na 3. poschodí v 6-poschodovom panelovom bytovom dome. Výmera bytu predstavuje 78,22 m2 vrátane pivničnej kobky o výmere 1,79 m2 + loggia o výmere 5,35 m2 a zasklená loggia o výmere 3,47 m2.

Byt prešiel v čiastočnou rekonštrukciou – plastové okná, murované jadro, kúpeľňa – obklady, sanita, dlažba, vynovená kuchynská linka.

Veľkou výhodou je orientovaný na dve svetové strany, t.j. priečne vetrateľný – spálne sú orientované na východ do vnútrobloku s vzrástlou zeleňou a detským ihriskom, kuchyňa s loggiou s fínskym zasklievacím systémom a obývacia izba s loggiou je orientovaná na západ.

Na vstupnej chodbe sa nachádza šatníková skriňa na mieru.

Bytový dom práve prebieha rozsiahlou rekonštrukciou – zateplenie, oprava loggií, zateplenie vstupných a pivničných priestorov, výmena vstupných brán (vstup z dvoch strán domu), výmena výťahových dverí a kabíny. Kompletné stúpačky sú v bytovom dome už vymenené. Na poschodí sa nachádzajú len dva byty, t.j. vo vchode je len 12 bytov. Pred domom sa nachádza parkovací pruh.

K bytu prislúcha aj možnosť využívania druhej pivnice o výmere cca 9 m2, ktorá je zdieľaná so susedom.

Lokalita poskytuje výbornú občiansku vybavenosť – obchody, služby, v blízkosti Billa, Terno, Tesco, banky, pošta, kaderníctvo, detský kútik, reštaurácie a podobne. Zástavka MHD priamo pri dome.

Cena bytu predstavuje 245.000€ + garáž v cene 40.000€, pričom kúpa garáže nie je podmienkou kúpy bytu.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha87.04 m²
Úžitková plocha87.04 m²
Počet poschodí6
Počet izieb4
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky