Obývateľný dom v meste Dobšiná

Prečítajte si viac o lokalite
Rožňava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Rožňava
Lokalita.: Rožňava
100 m²
244 m²
predaj - Rodinný dom
69.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

908x zobrazená v zozname / 281x zobrazená detailne / 281x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný dom sa nachádza blízko centra v Dobšinej s plnou občianskou vybavenosťou, 25 km od okresného mesta Rožňava , na okraji Slovenského raja.
Dispozične pozostáva z nadzemného podlažia, kde sa nachádzajú dve priestranné izby, kuchyňa, kúpeľňa a toaleta. Dom pokračuje letnou kuchyňou, z kadiaľ je vstup aj do kotolne a pivnice, ktorá sa nachádza pod domom, a drevárňou. Na dvore pod mohutným stromom sa nachádza altánok, ktorý ponúka príjemné posedenie. Za domom sa nachádza terasovitá záhrada, ktorá vyžaduje údržbu.
Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete, kúrenie je riešené ústredne na tuhé palivo a na plyn, v dome sa nachádza aj kachľová pec.
Dom prešiel vnútornou aj vonkajšou rekonštrukciou a je ihneď vhodný na bývanie.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku244 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky