Obývateľný dom v tichej okrajovej mestskej časti Rožňavy

Prečítajte si viac o lokalite
Rožňava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Rožňava
Lokalita.: Rožňava
160 m²
1224 m²
predaj - Rodinný dom
98.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

169x zobrazená v zozname / 53x zobrazená detailne / 53x zobrazená detailne tento mesiac

Obývateľný dom sa nachádza v tichej okrajovej mestskej časti Rožňavská Baňa, v slepej uličke, ako okrajová časť trojdomu so samostatným vstupom z ulice.

Dispozične pozostáva z prízemného podlažia, kde sa nachádzajú tri priestranné izby, kuchyňa, špajza, priechodná kúpeľňa s toaletou, ďalej z jednej podkrovnej izby a z podkrovia. Dom je podpivničený. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete, kúrenie je riešené centrálne na tuhé palivo aj plyn, v jednej izbe sa nachádza aj kachľová pec. Dom je pravidelnými investíciami udržiavaný v dobrom stave. Na dvore sa nachádza letná kuchyňa a samostatná garáž, žiaľ v zlom technickom stave. Za rovinatým dvorom na svahu sa rozprestiera veľká záhrada s ovocnými stromami.

Nehnuteľnosť je vhodná na trvalé bývanie v tichom prostredí, alebo ako investícia na prenájom apartmánu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1224 m²
Úžitková plocha160 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky