Očarujúco - prekrásny 3 - izbový byt v blízkosti centra mesta Galanta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
Ulica.: Z.Kodálya
82.5 m²
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
126.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2158x zobrazená v zozname / 283x zobrazená detailne / 283x zobrazená detailne tento mesiac

IBA u nás DOHODA na CENE VŽDY istá !


pretože spolupracujete s PROFESIONÁLNOU a LICENCOVANOU realitnou kanceláriou !
RK Diamant Real má pre Vás v ponuke byt o celkovej rozlohe 82,5 m2. Nachádza na ulici Z. Kodálya, 6 poschodí 9 poschodového zatepleného panelového domu s bezbariérovým prístupom, dvoma osobnými výťahmi a bezpečnostným a kamerovým systémom. Byt má juhovýchodnú orientáciu.
Pozostáva z troch samostatných nepriechodných izieb (dvoch spální s rovnakou výmerou 13 m2 a väčšej obývačky 17 m2) prístupných z chodby s veľkou šatníkovou skriňou, kuchyne 11 m2, kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatného WC s umývadlom a zasklenej lodžie 2,76 m2. Kuchynská linka je vyhotovená na mieru so zabudovanými spotrebičmi (rúra, sklokeramická doska, príprava na vstavanú umývačku riadu/práčku) a digestorom.
Byt je po rekonštrukcii: plastové okná s vnútornými žalúziami a vonkajšími roletami; bytové jadro, rozvody vody a elektriny, podlahy (dlažba + laminátová), kuchyňa, kúpeľňa, WC - 2018; bezpečnostné dvere Securido - 2021; lodžia – 2023.
K bytu prislúcha pivnica s výmerou 6,5 m2 a k dispozícii je aj miestnosť pre uloženie bicykla alebo kočíka na prízemí. V byte je možnosť optického internetového pripojenia s možnosťou výberu z viacerých poskytovateľov (dve samostatné optické prípojky) + internetový rozvod do každej izby.
Vykurovanie a ohrev TUV je zabezpečovaný centrálnou kotolňou s odpočtom meračov na diaľku.
V tesnej blízkosti bytu sa nachádzajú potraviny, pošta, škôlka, škola, kostol, kaviarne, pizzéria, park s detským ihriskom, ihrisko s umelou trávou, vonkajšia posilňovňa, Esterházyho kaštieľ s rozľahlým parkom a zastávka MHD.
Cena je stanovená na základe znaleckého posudku - máj 2024.
V cene máte kompletný realitno – právny servis a k tomu Vám bezplatne zabezpečíme najvýhodnejší úver na trhu.
Všetky naše ponuky nájdete na www.diamantreal.sk

Kontakt : - som tu pre VÁS.


Mgr. Helena Štrebová
Licencovaná, certifikovaná Realitná a Hypotekárna špecialistka.

Konateľka Diamant Real s.r.o


Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha82.5 m²
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Oknáplastové