ODSTÚPENIE gastro prevádzky PIZZA Top v Nitre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
300 m²
predaj - Gastro priestory
175.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1329x zobrazená v zozname / 163x zobrazená detailne / 163x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams

Vám ponúka na odstúpenie zabehnutú prevádzku Pizza Top v dobrej lokalite 5 minút od centra.

- všetky fotky a video nájdete na našom webe time4dreams.sk

Majiteľ odstupuje známu prevádzku Pizza top, ktorá sa prevádzkuje v prenajatých priestoroch, kde je možné pokračovať v nájme, nakoľko tieto priestory boli prerábané na mieru tejto gastro prevádzky.

Prenajaté priestory sú vo výmere 300 m2, z toho 110 m2 kuchyňa, 40 m2 skladové priestory, 70 m2 ostatná plocha (kancelária, sprcha, toalety, chodby, priestory pre zamestnancov). Súčasťou nájmu je aj 3 izbový byt vo výmere 80 m2 /kancelária, obývačka, spálňa, kúpeľňa s WC/, ktorý sa nachádza v mieste prevádzky. Cena nájmu týchto priestorov je 1500,- eur bez DPH + energie podľa spotreby.

K prevádzke prislúcha aj vonkajšie parkovacie miesto pre 5 áut.

Gastroprevádzka sa odstupuje s kompletným vybavením plne funkčnej kuchyne a súčasťou je aj kompletný inventár, zariadenia a stroje, /kapacitné množstvo jedál na jeden deň 3000 ks/ Pizza Top zabezpečovala rozvoz jedál (pizza, pizza burgre, burgre, rizotá, šaláty, cestoviny, gnocchi, zapekané zemiaky, obedové menu, catering.

Priestor je pripravený pre okamžitú výrobu s aktuálnymi povoleniami, s nadštandardnými hygienickými normami, lapač tukov, odsávanie s výkonom 9000 m3/h, hasiace prístroje, vnútorný hydrant, atď....

Prevádzka pred štyrmi rokmi prešla kompletnou rekonštrukciou : rozvody – elektrina /130 A istič/, vodovodné potrubie, plynová prípojka G16, všetky revízie sú platné.

Pri odkúpení prevádzky bude mať nový majiteľ možnosť pokračovať pod značkou PIZZA Top známou v celej Nitre, k dispozícii sú aj všetky potrebné povolenia viazané na obchodné meno, autá, ktoré slúžili na rozvoz jedál, recepty, SIM karty, ktoré slúžili ako kontakt na rýchle objednanie jedál, vytvorená Webstránka, 5 x profil na portály Bistro.sk, objednávací autonómny systém online jedál

Prevádzka je zabezpečená 8 x kamerovým systémom

Možné využitie, aj ako cukráreň, pekáreň, alebo akákoľvek iná možnosť gastroprevádzky vzhľadom na technické vybavenie kuchyne

V rámci sprostredkovania náš klient získava kompletný právny servis

V prípade záujmu o bližšie informácie, dohodnutie si obhliadky kontaktujte makléra:

Sylvia Gálová

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha300 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky