2, 5 izbový byt na predaj | Staré Grunty

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Staré Grunty 326A
64.12 m²
1
2,5
nie
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
249.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10544x zobrazená v zozname / 378x zobrazená detailne / 378x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj priestranný 2,5 izbový byt v rezidenčnom projekte Panorama Staré Grunty. Tento elegantný byt sa nachádza na prvom poschodí moderného bytového domu s výťahom a je orientovaný na východ, čo zabezpečuje dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa.

Byt má úžitkovú plochu 68,34 m², z čoho 4,12 m² tvorí priestranný balkón, ideálny na rannú kávu či večerný oddych. Byt sa predáva kompletne zariadený, presne ako je na fotografiách, čo znamená, že sa môžete okamžite nasťahovať a začať si užívať nový domov bez ďalších starostí.

Dispozícia bytu je navrhnutá s dôrazom na komfort a praktickosť. Zahŕňa priestrannú vstupnú chodbu, modernú kúpeľňu s vaňou, samostatnú toaletu, svetlú obývaciu izbu prepojenú s plne vybavenou kuchyňou, útulnú spálňu a priestranný šatník.

Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2013 a spĺňa všetky súčasné štandardy bývania. Parkovanie je bezproblémové priamo pred bytovým domom, pričom sú k dispozícii aj vyhradené miesta pre návštevy. V areáli bytového komplexu sa nachádza detské ihrisko, čo je veľkou výhodou pre rodiny s deťmi.

Lokalita ponúka vynikajúcu občiansku vybavenosť a dopravnú dostupnosť. V tesnej blízkosti sa nachádza zastávka MHD (zastávka Panoráma), ktorá zaručuje rýchle a pohodlné spojenie s centrom mesta a ďalšími časťami Bratislavy.

Tento byt predstavuje výnimočnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú moderné, komfortné a štýlové bývanie v atraktívnej lokalite. Nezmeškajte túto príležitosť a dohodnite si obhliadku ešte dnes.

Follow the Rivers find your home...


Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha68.34 m²
Úžitková plocha64.12 m²
Poschodie1
Počet izieb2,5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Pivnicanie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ziné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Novostavbaáno