Parkovacie miesto s odpočtom DPH - Slnečnice POP, Labutia ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Labutia
11 m²
prízemie
1
nie
nie
nie
áno
predaj - Garáže - Novostavba
17.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

180036x zobrazená v zozname / 4427x zobrazená detailne / 84x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj, pohodlné parkovacie miesto s výbornej polohou pri vyhľadávanej modernej novostavbe Slnečnice POP, Labutia ulica (BA V).

Parkovacie miesto má rozlohu 11m2 je situované na prízemi pri bytovom dome s odpočtom DPH.

Výnimočná štvrť pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania so službami a nevyhnutnosťou parkovacich miest, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou. Moderná lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, blízkosť odpočinkových možností a príjemné prostredie znásobujú bonitu bývania s nutnosťou parkovania. Mestský charakter bytov, špičková architektúra, v prostredí neďaleko lužných lesov je ideálny pre moderných ľudí, ktorí vedia spomaliť, ale chcú si užívať aj benefity veľkomesta. Rovnováhu medzi pokojným a mestským životom nájdete práve tu.

Rýchly prístup do centra mesta. Autom do 10 minút a s MHD len o čosi dlhšie.. Slnečnice POP sú ideálnou polohou v meste. Pohodlné a absolútne bezproblémové parkovanie je možne na vonkajšom parkovacom mieste v tesnej blízkosti bytového domu s prechodom chôdzou len pár krokov..ideálne miesto pre každý typ bývania, vlastník alebo nájomca!

TOPPONUKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha26.85 m²
Úžitková plocha11 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb1
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodanie
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanienie
Balkónáno - 1
Pivnicanie
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky