PEKNÁ GARSÓNKA, REKONŠTRUKCIA, VÝHĽAD, Šusteková ulica, Zač.Petržalky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Šustekova
28 m²
12
8
1
po rekonštrukcii
áno
prenájom - Garsónka
600,- €/mes. vrátane poplatku za energie a internet
Ponúknite vlastnú cenu

445x zobrazená v zozname / 37x zobrazená detailne / 37x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária PRIME Reality ponúka na prenájom peknú, slnečnú garsónku orientovanú na východnú stranu s krásnym výhľadom, po rekonštrukcii, s podlahovým kúrením v kuchyni, kompletne moderne zariadenú v blízkosti Ekonomickej univerzity, Dunajskej hrádze na Šustekovej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 27,5 m2 vrátane pivničnej kobky na poschodí. Nachádza sa na 8. poschodí v 12 – poschodovom panelovom bytovom dome s 2 výťahmi ( osobný, nákladný ).

Výhody bytu:


- kompletná rekonštrukcia bytového domu ( zateplenie, nová strecha, stúpačky, nové výťahy, plastové okná na medziposchodiach, nové podlahy - linoleum, vstupná brána, kamerový systém )
- byt je po rekonštrukcii
- kompletne moderne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi ( elektrická varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, práčka ), so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe
- pivničná kobka na chodbe
- podlahové kúrenie v kuchyni
- pekný výhľad s orientáciou na východnú stranu
- 3 byty v uzamykateľnej spoločnej chodbe
- cyklotrasy
- v okolí kompletná občianska

Dispozícia:


Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba so šatníkovou skriňou na mieru, obývacia izba s kuchyňou, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou.

Lokalita:


Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite na začiatku Petržalky s úplnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny LIDL, školy, škôlky, predajňa TPD, kaderníctvo, lokálne trhovisko, sad Janka Kráľa, Aupark. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta, pri dome zástavky MHD.

Veľmi pekné a príjemné bývanie s perfektnou dostupnosťou do mesta.

Cena prenájmu predstavuje 600 euro vrátane poplatkov za energie a internet.

Byt je voľný od 15.10.2024 s možnosťou obhliadky ihneď a je vhodný pre 1 osobu, max. pár bez domácich miláčikov.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha28 m²
Úžitková plocha28 m²
Poschodie8
Počet poschodí12
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky