Pekný 1-izbový byt, BA V. Petržalka, Hálova ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Hálova
38 m²
12
4
1
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 1-izbový byt
500,- €/mes. Cena vrátane energií.
Ponúknite vlastnú cenu

3236x zobrazená v zozname / 115x zobrazená detailne / 115x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Ponúkame na prenájom 1-izbový byt v lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici Hálova. Celková plocha bytu je 38 m2 (byt 36,5 m2 pivnica1,5 m2). Byt sa nachádza na 4.poschodí 12. poschodového bytového domu s výťahom. Byt pozostáva zo SAMOSTATNEJ IZBY kuchyne, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatným WC, chodba. K bytu prislúcha pivnica. Bytový do po rekonštrukcií, vchod na čipový zámok, nové výťahy, kamerový systém.

STAV BYTU:


Byt je po rekonštrukcií plastové okná, plávajúce podlahy, obklady, dlažba, bezpečnostné dvere. Byt sa ponúka čiastočne zariadený nábytkom a spotrebičmi elektrická rúra, chladnička, práčka, komody, posteľ. Vhodný pre maximálne 2 osoby a voľný od 1.11.2024

PLATBY:


Nájom 500,- eur vrátane energií + KTV a internet. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu a depozit vo výške jednomesačného nájmu (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu), provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 250,- eur.

LOKALITA:


Výborná dostupnosť všetkými dopravnými prostriedkami, bezprostredný prístup na všetky hlavné ťahy. Kompletná občianska vybavenosť.

/ PRENÁJOM / 1-IZBOVÝ / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / ULICA HÁLOVA / ČIASTOČNE ZARIADENÝ /

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha38 m²
Úžitková plocha38 m²
Poschodie4
Počet poschodí12
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky