Pekný 1 izbový byt na 1.poschodí ** Skalica ** SNP ** 35, 4 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Skalica
35 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 1-izbový byt
67.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1187x zobrazená v zozname / 68x zobrazená detailne / 68x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte štartovací byt pre svoje dospelé dieťa, alebo menší byt len pre seba, alebo investičnú príležitosť? TUreality ponúka na predaj práve takýto 1 izbový byt na 1.poschodí / 4 v tehlovom bytovom dome bez výťahu na ulici SNP v Skalici. Byt má výmeru 35,4 m2, prislúcha k nemu pivnica o veľkosti 2,5 m2 a bol celý zrekonštruovaný pred cca 15 rokmi. Mesačné náklady 124€.

Byt je k dispozícii ihneď.


Hľadáte štartovací byt pre svoje dospelé dieťa, alebo menší byt len pre seba, alebo investičnú príležitosť?
Poskytneme Vám kompletné realitné a právne služby.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na osobnej obhliadke,ktorú Vám sprostredkujeme na – naše call centrum, alebo , prípadne nás kontaktujte mailom:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku35 m²
Poschodieneuvedené
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky