PEKNÝ 1, 5i byt, CENTRUM, BALKÓN, PARKING, Kozia ulica, Staré Mesto

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Kozia
40 m²
5
4
1
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 1-izbový byt
600,- €/mes. Energie:
250 € / mes
+250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

2789x zobrazená v zozname / 251x zobrazená detailne / 251x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária PrimeReality ponúka na prenájom pekný 1,5i - izbový byt, kompletne zariadený, po kompletnej rekonštrukcii s balkónom a lukratívnej lokalite v centre na Kozej ulici v tichej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 32 m2 + balkón 8 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4. poschodí v 5. poschodovom tehlovom bytovom dome s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

V uzavretom dvore domu je možnosť bezplatného parkovania.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou/spacou časťou so šatníkovou skriňou na mieru s prístupom na balkón, kúpeľňa s práčkou a toaletou.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi tichej a vyhľadávanej historickej lokalite v centre v mestskej časti Staré mesto s úplnou občianskou vybavenosťou. Kozia ulica vznikla počas predmestskej výstavby na vonkajšej strane mestského opevnenia najneskôr pred koncom 14. storočia. Pôvodný názov ulice bol Gaißgasse(n)/Gaisgasse(n) (spisovne nem. Geißgasse). Na jej hornom konci bola vo vonkajšom opevnení mesta Kozia brána (Gaistor), ktorou sa v minulosti vyháňali kozy na pašu na svahy Malých Karpát. Na konci Kozej ulice vznikol v roku 1783 evanjelický Cintorín pri Kozej bráne (Gaistor-Friedhof), ktorý sa používal do konca 2. svetovej vojny. V blízkosti bytovej jednotky sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, ambasády, Grasalkovičov palác, Prezidentská záhrada, obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi pekné príjemné bývanie s historickým nádychom, treba vidieť.

Byt je voľný od 15.08.2024 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 600€ + 250€ energie.



Kontakt:

Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha40 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb1
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Vaše hodnotenie ponuky