Pekný 1, 5i byt, REKONŠTRUKCIA, CENTRUM, Bezručová ulica, Staré Mesto

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Bezručova
50 m²
7
prízemie
1
prenájom - 1-izbový byt
700,- €/mes. Energie:
150 € / mes
vrátane poplatku za internet, +150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

76x zobrazená v zozname / 23x zobrazená detailne / 23x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária PrimeReality ponúka na prenájom veľmi pekný 1,5 – izbový byt, kompletne moderne zariadený, po kompletnej rekonštrukcii v blízkosti Modrého kostolíka na Bezručovej ulici v centre v historickej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 50 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na prízemí v 7 - poschodovom tehlovom bytovom dome. Bytová jednotka je po kompletnej rekonštrukcii a je vybavená kamerovým systémom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s kuchynskou linkou na mieru s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe. V kúpeľni sa nachádza rohová vaňa, umývadlo, kúpeľňový nábytok, zrkadlo, toaleta a práčka. Obývačka je zariadená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou a TV.

Veľmi príjemné bývanie s historickým nádychom, treba vidieť.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka so spacím kútom, komora, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej tichej a krásnej lokalite Starého Mesta s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania: obchod s potravinami, lekáreň, reštaurácie, banky, Modrý kostolík, Kamenné námestie a obchodné centrum Eurovea. Pri dome zástavky MHD – električky a autobusy.

Byt je voľný ihneď a je vhodný max. pre 2 dospelé osoby bez domácich miláčikov.

Mesačný prenájom predstavuje 700€ + 150€ energie vrátane poplatku za internet.

Kontakt:



Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha50 m²
Úžitková plocha50 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí7
Počet izieb1
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky