Pekný 2i byt, REKONŠTRUKCIA, 2 X BALKÓN, Budovateľská ulica, NIVY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Budovateľská
65 m²
7
5
2
nie
prenájom - 2-izbový byt
650,- €/mes. Energie:
250 € / mes
vrátane poplatku za internet, +250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

2032x zobrazená v zozname / 76x zobrazená detailne / 76x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária PrimeReality ponúka na prenájom pekný, slnečný a hlavne priestranný 2i byt, po kompletnej rekonštrukcii na Budovateľskej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Ružinov - Nivy.
Byt:
-Byt sa nachádza na 5. poschodí ( 6NP) zo 7 poschodí (8NP)
-Celková rozloha bytu vrátane 2x balkónov a vrátane pivnice: 65 m2
-Byt: 60,4 m2
-Pivnica: 4,19 m2
-2x balkón: 4,8 m2
-Orientácia: Z spálňa, V kuchyňa a obývačka
-ticho v byte napriek blízkosti do centra

Zariadenie:


Byt je slnečný a prenajíma sa kompletne zariadený (ako je na fotografiách) stačí si priniesť svoje osobné veci a nasťahovať sa. V byte sú skrinky a skrine na chodbe a v obývačke, ktoré ponúkajú dostatok úložného priestoru.
Na mieru robená moderná kuchyňa je kompletne vybavená so vstavanými spotrebičmi: chladnička, mikrovlnná rúra, sporák, digestor, umývačka riadu, rúra na pečenie.
Svetlé farby zariadenia a nábytku vytvárajú pocit pohodlia, výhodou sú na mieru robené žalúzie a až 2 balkóny.
Kúpeľňa je vybavená s rohovým sprchovacím kútom a samostatnou toaletou.
Ďalším pozitívom je rekonštrukcia bytového domu v roku 2020/2021, bytový dom bol vymaľovaný a boli vymenené elektrické rozvody, odtok vody, pivničný priestor bol rekonštruovaný, vchodové dvere boli vymenené a aj balkóny boli rekonštruované.
Byt je voľný k nasťahovaniu: od 1.9.2024 s možnosťou obhliadky ihneď.

Cena: 650EUR + 250EUR energie (na obdobie kým nefunguje výťah, cca 6-12 mesiacov) po spojazdnení výťahu bude cena 700EUR + 250EUR Energie vrátane poplatku za internet.

LOKALITA:


Byt má skvelé umiestnenie v centre Bratislavy, v tesnej blízkosti nákupného centra Nivy. Byt tichý, útulný a slnečný. V pešej blízkosti sa nachádza nábrežie Dunaja, Medická záhrada, prípadne môžete využiť ticho a zeleň Ondrejského cintorína a v prípade potreby môžete použiť aj viaceré zastávky MHD, ktoré sú v tesnej blízkosti pri bytovom dome.
V lokalite je menší park a tiež niekoľko útulných kaviarničiek, banky, notár, fitnes centrá a obchody v nákupnom centre Nivy. Veľkým benefitom je aj blízkosť mnohých kancelárskych budov (Twin City, Sky Park Offices, Nivy Tower, Eurovea Tower) , autobusová stanica NIVY, SND.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha65 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb2
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno - 2
Výťahnie
Postavené ztehla
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky