Pekný 3-izbový byt, BA V. Petržalka, Smolenická ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Smolenická
77 m²
8
1
3
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230V
prenájom - 3-izbový byt
950,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

554x zobrazená v zozname / 28x zobrazená detailne / 28x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/TK

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom PRIESTRANNÝ a SLNEČNÝ 3-izbový byt so zasklenou LODŽIOU nachádzajúci sa v lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici Smolenická. Byt o celkovej podlahovej ploche 77 m2 (byt 63 m2 a lodžia 4 m2) sa nachádza sa na 1. poschodí v 8 poschodovom zateplenom bytovom dome s výťahom.
Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej haly, svetlej obývačky, dvoch samostatných spální, kuchyne s prístupom na lodžiu, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Všetky TRI IZBY SÚ NEPRIECHODNÉ, čo zaručuje súkromie a komfort pre všetkých obyvateľov.

Výhody:


❶ 3 NEPRIECHODNÉ IZBY
❷ Zariadený byt

❸ LODŽIA


❹ INTERNET V CENE
❺ Kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti
❻ Skvelé spojenie s MHD a rýchly prístup na diaľnicu

STAV BYTU:


Byt je PO REKONŠTRUKCII, ZARIADENÝ a pripravený na nasťahovanie. K dispozícii sú moderné plastové okná, dlažba v predsieni a kuchyni, zrekonštruovaná kúpeľňa a toaleta. Súčasťou vybavenia je plynový sporák s elektrickou rúrou a grilom, chladnička s mrazničkou, práčka a ZAVEDENÝ INTERNET, KTORÝ JE UŽ ZAHRNUTÝ V CENE NÁJMU. Vďaka 3 nepriechodným izbám je tento byt ideálny pre rodinu alebo skupinu zamestnaných osôb, ktoré hľadajú pohodlné a praktické bývanie.

PLATBY:


Cena prenájmu je 550,-EUR + 400,-EUR energie. V cene máte zahrnuté PRIPOJENIE NA INTERNET. Pri podpise zmluvy sa platí nájomné za prvý mesiac, vratná kaucia vo výške jednomesačného nájmu (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 500,-EUR.
Byt je dostupný od 25.10.2024 na dlhodobý prenájom, minimálne na 12 mesiacov.

LOKALITA:


Smolenická ulica v bratislavskej Petržalke je vyhľadávanou lokalitou, ktorá kombinuje výbornú dopravnú dostupnosť s pokojnou atmosférou a množstvom zelene. Blízkosť MHD zastávok a rýchly prístup na diaľničný obchvat zaručuje bezproblémové spojenie s centrom Bratislavy i s ďalšími časťami mesta.
V pešej vzdialenosti nájdete supermarkety LIDL, TESCO, miestnu PETRŽALSKÚ TRŽNICU s čerstvými potravinami, školy, škôlky, zdravotné strediská, ako aj množstvo reštaurácií, kaviarní a služieb. Lokalita je ideálna pre rodiny s deťmi, vďaka blízkosti parkov, detských ihrísk a cyklotrás pozdĺž petržalskej hrádze. Milovníci športu ocenia dostupnosť plavárne, tenisových kurtov či blízkosť jazera, ktoré ponúka príležitosti na relax pri vode.
Táto lokalita ponúka ideálny kompromis medzi mestským životom a pokojom v blízkosti prírody, čím zabezpečuje komfortné bývanie pre rodiny, jednotlivcov či športových nadšencov.

Nezmeškajte príležitosť na bývanie v príjemnej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a blízkosťou k prírode. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku!

/ 3-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / SMOLENICKÁ ULICA / PO REKONŠTRUKCII / LODŽIA / ZARIADENÝ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha77 m²
Úžitková plocha77 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Výťaháno
Parkovanieverejné
Inžinierske sieteáno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapôvodná
Káblová televízianie
Energetický certifikátC
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky