Pekný 3 izbový byt Dolný Kubín - Veľký Bysterec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dolný Kubín
Lokalita.: Dolný Kubín
62 m²
predaj - 3-izbový byt
134.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4036x zobrazená v zozname / 267x zobrazená detailne / 267x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj moderný a priestranný 3-izbový byt o výmere 62 m² na ulici Pelhřimovská v Dolnom Kubíne. Byt sa nachádza na 2. poschodí zatepleného bytového domu. Byt je zrekonštruovaný, boli vymenené plastové okná, radiátory, elektroinštalácia, voda, stúpacie potrubia v šachte. Bytový dom je taktiež kompletne zrekonštruovaný aj s novým veľkometrážnym výťahom.

Byt je premyslene usporiadaný. Otvorená kuchyňa je prepojená s jedálňou so vstupom do izby, samostatná obývačka so vstupom do detskej izby s balkónom orientovaným na Juhovýchod, ideálny na relax alebo posedenie. Vzdušná kúpeľňa je vybavená vaňou, spojená s wc. Priestranná vstupná chodba so vstavanou skriňou vás privíta hneď po vstupe a bezpečnostné dvere zabezpečujú váš pocit bezpečia.

K bytu patrí aj pivnica o rozlohe 3 m2, ktorá je súčasťou bytového domu, o parkovanie máte postarané priamo pri bytovom dome.

Tento byt ponúka ideálny pomer medzi komfortom a praktickosťou v tichej a príjemnej lokalite Dolného Kubína. Lokalita je príjemná, s rýchlou dostupnosťou k všetkej občianskej vybavenosti, vrátane škôl, obchodov a športovísk. Tento byt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú praktické a komfortné bývanie.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121347



Cena: 134 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha62 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky