PEKNÝ 3-IZBOVÝ BYT, SKVELÁ LOKALITA, KOŠICE – TERASA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
60 m²
predaj - 3-izbový byt
156.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

29756x zobrazená v zozname / 1269x zobrazená detailne / 165x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY, s.r.o. ponúka na predaj pekný byt v Košiciach na ulici Výstavby, sídlisko Terasa. Tento byt s rozlohou 60 m2, má 3 izby, kuchyňu, kúpeľňu, WC a vstupnú chodbu. Je v pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami. Má plávajúcu podlahu v obývačke a na chodbe, obe izby majú pôvodné parkety. Ponúka možnosť prerobiť si tento byt podľa vlastných predstáv na pohodlné bývanie vo vyhľadávanej lokalite. Je situovaný na 8p. z 10 a má lodžiu s výmerou 4 m2. K bytu prináleží pivnica. Bytový dom je zateplený a mú urobené lodžie.

Novému vlastníkovi je tento byt aktuálne k dispozícii.

Výhody bytu:


- vyhľadávaná lokalita Terasa - Lunik II s výbornou občianskou vybavenosťou a dopravnou dostupnosťou,
- poskytuje tiché a kvalitné bývanie,
- lodžia s výhľadom,
- pivnica.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 16 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky