Pekný 3i byt, HIST.ČASŤ, CENTRUM, Michalská Brána, Baštová ulica

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Baštová
75 m²
3
zvýšené prízemie
3
po rekonštrukcii
prenájom - 3-izbový byt
750,- €/mes. Energie:
150 € / mes
vrátane poplatku za internet, +150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1308x zobrazená v zozname / 200x zobrazená detailne / 200x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom pekný, priestranný, slnečný, kompletne zariadený 3-izbový byt po rekonštrukcii, so samostatnou kuchynskou linkou a dvomi nepriechodnými izbami s možnosťou relaxácie v uzavretom tichom dvore, nachádzajúci sa v historickej budove vo vyhľadávanej a tichej lokalite vedľa Michalskej brány na Baštovej ulici v historickej mestskej časti Bratislava - Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 75 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí v 3 – poschodovej historickej tehlovej bytovej jednotke. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

K bytu prislúcha možnosť prístupu do tichého dvoru.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru: s elekrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, práčkou, kuchynským stolíkom, šatníkovou skriňou na chodbe a v spálni. Obývačka je vybavená rozkladacou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, stolíkom pod TV a TV. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, práčka a odkladacia polička. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: chodba, kuchyňa, obývacia izba, 2 krát nepriechodná spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite priamo v centre Starého Mesta. Baštová ulica je úzka ulica v Starom Meste v Bratislave v historickom centre mesta. Nachádza sa medzi Kapucínskou, Klariskou a Michalskou ulicou. Bola budovaná pozdĺž mestských hradieb. Baštová ulica je považovaná za najužšiu ulicu v Bratislave. Zaujímavá je aj tým, že v dome číslo 7 býval kedysi mestský kat. Na ulici sa nachádzajú galérie (Nova, Open Gallery), reštaurácia (Michalská brána) a sídla rôznych spoločností (Nadácia otvorenej spoločnosti) a hotel (Tower Studio Apartment). V blízkosti bytového domu sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, bary a obchody a služby rôzneho zamerania.

Veľmi príjemné a tiché bývanie v úplnom centre.



Byt je voľný od 01.10.2024 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 750€ + 150€ energie vrátane poplatku za internet.

Kontakt:



Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Úžitková plocha75 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Postavené ztehla
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky