Pekný rodinný dom v obci Rohovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Rohovce
Ulica.: Rohovce
90 m²
384 m²
1
3
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
195.700,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

127x zobrazená v zozname / 14x zobrazená detailne / 14x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/TT

POPIS DOMU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj pekný kompletne ZREKONŠTRUOVANÝ 2,5-izbový rodinný dom v obci Rohovce.
Tento dom vás zaujme nielen svojou KOMPLETNOU REKONŠTRUKCIOU, ale aj KOMPLETNÝM ZARIADENÍM, takže stačí len prísť a nasťahovať sa!
Zastavaná plocha domu je 107 m2. S úžitkovou plochou približne 90 m² a pozemkom o rozlohe 384 m² ponúka tento dom dostatok priestoru pre komfortné bývanie.

Dom je situovaný v pokojnej a tichej lokalite, ideálnej pre tých, ktorí hľadajú únik od rušného mestského života. Je vybavený modernými zabudovanými spotrebičmi a KLIMATIZÁCIOU v každej izbe. Dispozičné riešenie domu zahŕňa priestrannú predsieň, veľkú kuchyňu s jedálenským kútom, dve samostatné izby, jednu menšiu miestnosť a dve kúpeľne, každá so sprchovým kútom a WC. Zo spálne je prístup na príjemnú terasu, kde si môžete vychutnávať pokojné chvíle. Záhrada zabezpečuje súkromie a pohodlie na relax či rodinné aktivity.
Pre tých, ktorí hľadajú väčší priestor, je k dispozícii MOŽNOSŤ DOKÚPENIA PRIĽAHLÉHO POZEMKU o rozlohe až 922 m² – ideálne pre rozšírenie záhrady alebo ďalšiu výstavbu.

Výhody:


❶ Dom po kompletnej rekonštrukcii v roku 2023
❷ KOMPLETNE VKUSE ZARIADENÝ - STAČÍ SA LEN NASŤAHOVAŤ

❸ Všetky inžinierske siete


❹ Klimatizácia v každej izbe
❺ Tichá ulica

❻ MOŽNOSŤ DOKÚPENIA ĎALŠIEHO POZEMKU



STAV DOMU:
Tento rodinný dom je výsledkom KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCIE z roku 2023 a ponúka moderné a komfortné bývanie. Kuchyňa je vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi vrátane plynovej varnej dosky, elektrickej rúry, mikrovlnky a umývačky riadu. DOM JE KLIMATIZOVANÝ v každej miestnosti, čo vám zaručuje pohodlie počas celého roka. VONKAJŠIE ŽALÚZIE na oknách zvyšujú súkromie a komfort. Dom má plynový kotol a PODLAHOVÉ KÚRENIE, čo zaručuje energeticky efektívne vykurovanie.
Zavedený OPTICKÝ INTERNET a káblová televízia od Telekomu sú ideálne pre moderný životný štýl. Na vonkajšej terase si môžete vychutnať oddych s rodinou alebo priateľmi, pričom relax vo vírivke spríjemní každé popoludnie.

LOKALITA:


Obec Rohovce je pokojná dedina v okrese Dunajská Streda, ktorá poskytuje dokonalú rovnováhu medzi vidieckym bývaním a blízkosťou väčších miest. Nachádza sa len 30 km od Bratislavy, čo je obrovskou výhodou pre tých, ktorí dochádzajú za prácou. Blízkosť mesta Dunajská Streda (17 km) zaručuje dostupnosť všetkých potrebných služieb – školy, obchody a ďalšie vybavenie.

Rohovce sú ideálnym miestom pre rodiny a ľudí, ktorí hľadajú pokojné a bezpečné bývanie. Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť vrátane školy, škôlky, obchodu, a výborné dopravné spojenie verejnou dopravou. Okolitá príroda je ideálna na prechádzky, cyklotúry či relax pri miestnom jazere. Toto miesto ponúka pokojné a príjemné bývanie s výhodou rýchleho prístupu k mestám, čo z Rohoviec robí ideálny domov pre tých, ktorí hľadajú únik z mestského ruchu.

Ak hľadáte pokojné bývanie v krásnom prostredí s výhodnou polohou, Rohovce sú miestom, ktoré by vás mohlo zaujať.

/ RODINNÝ DOM / KOMPLETNÁ REKONŠTRUCKIA / PREDAJ / ROHOVCE / DUNAJSKÁ STREDA / TERASA / POZEMOK / KLIMATIZÁCIA / TICHÉ PROSTREDIE / BEZBARIÉROVÝ / POZEMOK /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku384 m²
Zastavaná plocha107 m²
Celková rozloha107 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicanie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky