PERFEKTNÝ VEĽKÝ 2-IZBOVÝ BYT S PARKOVANÍM V PODZEMNEJ GARÁŽI V CENTRE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
62 m²
neuvedené
predaj - 2-izbový byt
170.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

140x zobrazená v zozname / 34x zobrazená detailne / 34x zobrazená detailne tento mesiac

VÝHRADNE V PONUKE TUreality NA PREDAJ PERFEKTNÝ ZARIADENÝ DVOJIZBOVÝ BYT S LOGGIOU, PIVNICOU A ► PARKOVACÍM STÁTÍM V PODZEMNEJ GARÁŽI ◄ PRIAMO V CENTRE MESTA LIPT. MIKULÁŠ - LEN 100m OD PEŠEJ ZÓNY !
________
Skôr než si začnete prezerať fotografie, skopírujte si nasledujúce linky, vložte do vášho prehliadača a pozrite si videoprehliadku a 3D prehliadku bytu:

▶ PONUKA NA WEBE: https://bit.ly/3Zv2SdI


▶ VIDEO TU: https://youtu.be/sSidy1MJHuI
▶ 3D PREHLIADKA TU: https://my.matterport.com/show/?m=QUfz99zJhVs
________
▶ BYT o celkovej výmere až 62,47 m2 je na 5. poschodí v modernom bytovom dome s výťahom a podzemnou garážou. K bytu prislúcha LOGGIA, PIVNICA A PARKOVACIE STÁTIE V PODZEMNEJ GARÁŽI POD BYTOVÝM DOMOM !!!
Bytový dom je zateplený s plastovými oknami, nové dorozumievacie zariadenie s čipom, telefónom a ovládaním elektronického vrátnika, elektrické automatické vráta do podzemnej garáže. Vyhradené uzavreté parkovisko pre obyvateľov priamo pred bytovým domom - vstup cez brány s elektrickými zámkami na čip. Bezpečnostné vstupné dvere do bytu.

▶ DISPOZÍCIA: Obývacia izba spojená s kuchyňou jedálenským kútom tvoria jeden veľký komfortný priestor. Priestranná spáleň , veľká kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Orientácia bytu na východ.

▶ Náklady: 131,-/mes. správa byt. domu vrátane upratovania spol. priestorov + 29,- spotreba elektriny.

▶ V CENE JE AJ KOMPLETNÉ ZARIADENIE ! (okrem postele).



▶ Parkovanie v podzemnej garáži, alebo priamo na pozemku pri bytovom dome na uzavretom parkovisku. V okolí najlepšia kompletná občianska vybavenosť - všetko! Centrum (námestie) 2 min. pešo... Bezproblémoví susedia.

▶ IS: Elektrina, ver. vodovod, kanalizácia, vykurovanie ústredné panelovými radiátormi s termostatickými hlavicami z centrálnej kotolne spolu s TÚV, opt. internet. Energetický certifikát "B".
_________________

▶ OBHLIADKA S MAKLÉROM: ROBERT BELLA - tel. ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku62 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky