PETRŽALKA CITY _ Príjemný dvoj-izbový byt na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Rusovská cesta
52 m²
13
5
2
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
249.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

397x zobrazená v zozname / 12x zobrazená detailne / 12x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE Vám exkluzívne ponúka na predaj príjemný 2-izbový byt v obľúbenej lokalite Bratislavskej Petržalky na ulici Rusovská cesta.

Ponúkaný byt sa nachádza na 5 poschodí bytového domu. Z celkovej podlahovej plochy 52,27 m2 predstavuje úžitková plocha bytu 41,06 m2 a plocha balkóna je 11,21 m2. K bytu prislúcha aj pivničná kobka o výmere 1,89 m2.
Dispozičné riešenie je veľmi príjemné a praktické. Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, z otvorenej dispozície kuchyne s jedálňou a z priestrannej obývacej izby, zo spálne, samostatná toaleta, kúpeľňa so sprchovým kútom. Vstup na balkón je z obývacej izby a aj zo spálne. Kompletne zariadený byt je nadčasový, príjemne vzdušný a svetlý s príjemným interiérovým prevedením. Ponúka dostatočné množstvo úložného priestoru, kuchynskú linku zhotovenú na mieru vrátane vstavaných spotrebičov značky Gorenje. Byt je klimatizovaný.

BYTOVÝ DOM


Petržalka city II, ponúka komfortné bývanie v modernom polyfunkčnom objekte vo výnimočnej lokalite v srdci Petržalky s promenádou pri Chorvátskom ramene. Dokončenie projektu v roku 2018. Samotný bytový dom ponúka výbornú občiansku vybavenosť v podobe rôznych služieb či reštaurácií ako je Chernomorka Slovensko, Portofino wine & pasta bar, či kaviareň Monsters Cafe and Bar.

LOKALITA


Petržalka patrí medzi obľúbené bratislavské lokality. Má vynikajúcu dostupnosť do centra mesta a rýchle napojenie na diaľničný obchvat, či blízkosť hraničných priechodov. Výborná občianska vybavenosť - reštaurácie, pošta, banky, škola, škôlka, obchody a množstvo možností pre relax a šport.

Táto ponuka je vhodná pre klienta s dynamickým životným štýlom, ktorý hľadá mestské bývanie s maximálnym komfortom a výbornou dostupnosťou. Ponuka je taktiež vhodnou investičnou príležitosťou.

Follow the Rivers find your home..



Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha52 m²
Úžitková plocha52 m²
Poschodie5
Počet poschodí13
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňasprchovací kút
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky