Petržalka: Na prenájom 3i mezonet na korze/eng. text inside

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Rusovská cesta
90 m²
7
7
3
áno
nie
áno
prenájom - 3-izbový byt
850,- €/mes. vrátane energií
Ponúknite vlastnú cenu

2851x zobrazená v zozname / 159x zobrazená detailne / 14x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom 3i, zariadený mezonet, na Petržalskom korze. Byt pozostáva zo prízemia, kde sa nachádza vstupná hala a podkrovia, kde sa nachádzajú dve samostatné spálne, veľká obývačka spojená s plne vybavenou kuchyňou a samostatnej veľkej kúpeľne. Benefitom je veľký podkrovný priestor nad bytom, kde je možné mat herňu, fittness, či pracovňu. Byt je orientovaný na dve svetové strany. Z bytu je pešia dostupnosť OC Aupark a BC Digital Park, stanice Petržalka, výborným napojením do BUdapešti a Viedne, peší prístup do centra mesta a diaľničného obchvatu. Pred domom je bezproblémové parkovanie.

Cena: 850,-Eur/mes., vrátane energií



Naše hodnotenie nehnuteľnosti: ****

For rent 3-bedroom furnished duplex apartment near the downtown with floor area of 80 m2. This furnished,sunny apartment consitst of the groundfloor entrance hall and second floor with living room and open-plan kitchen, two separated bedrooms and bathroom. The apartment is offered for rent fully furnished and equipped electrical appliances, The benefit is an attic space above the apartment, wich can be used for playroom, story or fittness. The good accesible location location is a garantie of and fast access to the downtown, freeway, Aupark and Digital park, Petržalka Station connecting Vienna and Budapest and a walking distance to the Old Town. There is a no problem parking in front of the building.

Price: 850,-Eur/month incl. utilities



Our rating: ****

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha90 m²
Úžitková plocha90 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Lódžianie
Terasanie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky