PODNIKATEĽSKÝ PRIESTOR PRIAMO V CENTRE MESTA, 85m²

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kysucké Nové Mesto
Lokalita.: Kysucké Nové Mesto
85 m²
neuvedené
prenájom - Obchodné priestory
500,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

19158x zobrazená v zozname / 1593x zobrazená detailne / 262x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku *** https://youtu.be/5SDCjF-k-uE ***

TUreality ponúka na prenájom podnikateľský priestor priamo v centre Kysuckého Nového Mesta na ul. ČSA v blízkosti Námestia Slobody o celkovej výmere 85m2. Priestor sa nachádza na prízemí v polyfunkčnom tehlovom dome, ktorý bol skolaudovaný v roku 2001.

Dispozične pozostáva z priestrannej jednej veľkej miestnosti a menšieho sociálneho zariadenia spolu s technickým vybavením. Vykurovanie je radiátormi. Ohrev vody je zabezpečený samostatným plynovým kotlom. Samozrejmosťou sú samostatné podružné merače na zemný plyn, elektriku a vodu. Vlastník si sám reguluje spotrebu energie samostatne. Cena nájmu: 500€/mesiac + cena za energie podľa skutočnej spotreby.

Parkovanie je verejné, pred domom. Pred polyfunkčným domom je vysoká frekvencia ľudí, čo zároveň ponúka budúcemu majiteľovi širší záber podnikania - napr. obchod, služby, sídlo firmy.

Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať: alebo na tel. čísle .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku85 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky