Podpivničený 3-izbový rodinný dom s rovinatým pozemkom s rozlohou 1400

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Alekšince
130 m²
1400 m²
predaj - Rodinný dom
135.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1285x zobrazená v zozname / 99x zobrazená detailne / 99x zobrazená detailne tento mesiac

Túžite po domčeku v blízkosti Nitry a zároveň na vidieku na rozľahlom pozemku? V obci Alekšince čaká na nových majiteľov dom s rozlohou 130m2,ktorý sa rozprestiera na 1400m2 pozemku. Na pozemku sa nachádza taktiež letná kuchyňa spojená s garážou a malá budova, ktorá bola využívaná pre hospodárske zvieratá. Za hospodárskou budovou je veľmi pekný rovinatý pozemok vhodný na rôzne využitie.

Dom pozostáva z predsiene, z priestrannej chodby, kuchyne so špajzou, toalety, kúpeľne, malej miestnosti, kde je výlez na povalu a troch samostatných presvetlených izieb. Je v pôvodnom a zachovalom stave. Výhodou je možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Na dome boli menené vchodové dvere a okná za plastové okrem okien v predsieni. Je čiastočne podpivničený tromi miestnosťami o rozlohe 63m2. V pivnici sa nachádza technická miestnosť s plynovým kotlom a kotlom na tuhé palivo a priestor na uskladnenie potravín. Súčasťou domu je pochôdzna, priestranná povala vhodná na rôznorodé využitie napríklad aj na podkrovie. Dom je napojený na obecnú vodu, elektrickú sieť, plyn a 10m3 žumpu. Výhodou je kopaná studňa na pozemku vhodná na polievanie záhrady.

Obec Alekšince sa nachádza medzi Nitrou a Hlohovcom a je veľmi vyhľadávaná na bývanie. Od Nitry a Hlohovca je vzdialená 15km.V obci je plná občianska vybavenosť ako matričný úrad, základná a materská škola, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácie, coop jednota, obchod s rozličným tovarom, firma Eurovat a Compacto agra. Pre psích priateľov sa v obci nachádza kynologický klub, ktorý slúži aj na rozličné spoločenské podujatia. Okolité prostredie ponúka možnosti na rôznorodú turistiku. Obci sa nachádzajú aj rybníky.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1400 m²
Úžitková plocha130 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky