Ponúka 1i byt v Dúbravke, Bilíkova ul., 37, 7m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
37 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 1-izbový byt
119.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7751x zobrazená v zozname / 356x zobrazená detailne / 205x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj obľúbený 1i byt na Bilíkovej ulici v Dúbravke. Byt má výmeru 37,70 m2 a nachádza sa 4.poschodí v 12.podlažnom bytovom dome s tromi výťahmi. Orientovaný je na juh. K bytu prislúcha pivnica v suteréne BD.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej izby, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Prešiel staršou čiastočnou rekonštrukciou – plastové okná, plávajúca podlaha v izbe, dlažba na chodbe a v kuchyni. Menená bola aj elektroinštalácia (meď). Aktuálne je byt čistý, vymaľovaný a pripravený pre nového majiteľa.
Dom je po rekonštrukcii (zateplený, nové stúpačky, plastové okná na spoločných priestoroch) a nachádza sa v centrálnej časti Dúbravky s kompletnou občianskou vybavenosťou - MŠ, ZŠ, obchody, reštaurácie, MHD zastávka, OC Saratov je 5 min pešo, Bory Mall 3 min autom. Veľké parkoviská v tesnej blízkosti domu.

Byt sa predáva za 119.500,-Eur + provízia RK.


Energetický certifikát triedy B. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku37 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky