Ponúka 4i byt v Karlovej Vsi, ul. Ľ.Fullu, 90m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
90 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 4-izbový byt
235.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2146x zobrazená v zozname / 204x zobrazená detailne / 204x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 4i byt na ulici Ľ.Fullu v Karlovej Vsi - Dlhých dieloch. Byt má výmeru 84 m2 + dve lodžie (spolu 6m2) a nachádza sa na 7. poschodí v 9.podlažnom bytovom dome s výťahom. Orientovaný je na východ, juh a západ s krásnymi výhľadmi.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, troch samostatných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a dvoch lodžií. Predáva sa v pôvodnom stave a je vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Byt je možné jednoduchou stavebnou úpravou rozdeliť na dva (1i a 3i byt).
Bytový sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Karlovej Vsi s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do centra mesta. V tesnej blízkosti sú obchody, ZŠ, MŠ, pošta, reštaurácie, MHD a všetky potrebné služby.

Cena bytu je 235.000,-Eur.


Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku90 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky