Ponúka na predaj 3 - izbový byt – 65 m² v meste Veľký Meder.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Veľký Meder
65 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
89.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9676x zobrazená v zozname / 795x zobrazená detailne / 199x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3 - izbový byt – 65 m² v meste Veľký Meder.

Celý byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2024, kúpeľňa a kuchyňa boli rekonštruované skôr, a to v roku 2019. Má nové okná, žalúzie, radiátory, bodové svetlá, klimatizáciu, ktorá vychladí celý byt. Menený vodovod aj elektrické rozvody.

V byte je dlažba a plávajúca podlaha, kúrenie je riešené ústredne - radiátormi. Predáva sa zariadený kuchynskými spotrebičmi.

Dispozícia bytu: vstupná predsieň, z ktorej na ľavej strane vojdeme do obývačky, v ktorej sa nachádza loggia, na pravej strane je kuchyňa. Ďalej sa chodbou dostaneme k dvom samostatným izbám, kúpeľni s vaňou a umývadlom a samostatnej toalete. Rozloha bytu je 65 m², súčasťou bytu je aj 3,5 m² murovaná loggia. K bytu prislúcha 2 m² pivnica a ešte jedna pivnica spoločná so susedom 20 m² .

Parkovať je možné pred bytovkou, vždy je dostatok voľných miest. V prípade záujmu je možné prikúpiť si aj garáž. Panelový dom je 8 poschodový, byt sa nachádza na 5. poschodí, s výťahom.

Obec Veľký Meder je významné kúpeľné mesto. Vyznačuje sa okrem iného plnou občianskou vybavenosťou. 5 minút peši od bytovky sa nachádza termálne kúpalisko, a takisto sú pár minút obchod, lekáreň, škola. Mesto je 20 km od Dunajskej Stredy, Gyoru, do Bratislavy sa dá dostať viacerými cestami a je to do 50 minút.

Radi Vám poskytneme finančné poradenstvo. Energetický certifikát nebol predložený. Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , prípadne mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku65 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky