Ponúka na predaj 4-izbový bungalov 217 m²na pozemku 916 m²

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Trnávka
916 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
350.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1144x zobrazená v zozname / 112x zobrazená detailne / 42x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 4-izbový bungalov 217 m²na pozemku 916 m² v obci Trnávka.

Ponúkame Vám na predaj jednopodlažný rodinný dom. Predáva sa zariadený – väčšina nábytku robená na mieru.

Dispozícia domu: vstupná predsieň, po vstupe na ľavej strane sú dve izby, kúpeľňa s toaletou, spálňa s vlastnou kúpeľňou a šatníkom, na pravej strane sa nachádza priestranná obývacia izba s krbom, zaujímavo spojená s kuchyňou, jedálenskou časťou a priechodom do záhrady, povala.

Dom je pripojený na inžinierske siete: elektrina, plyn, obecná voda, obecná kanalizácia.
V dome je satelit a zabezpečovací systém a taktiež klimatizácia. Na oknách domu sú vonkajšie žalúzie.

Pozemok, na ktorom stojí má 916 m². Zastavaná plocha domu tvorí 217 m². Vykurovanie je možné podlahovým kúrením, alebo radiátormi napojenými na plynový kotol, ktorý je možné ovládať aj na diaľku, alebo krbom.

Celý pozemok je oplotený betónovým a tehlovým plotom, za bránou na diaľkové ovládanie sa nachádzajú dve parkovacie miesta pod prístreškom. Miesto na parkovanie je však aj vedľa.
Záhrada disponuje LED osvetlením, murovaným bazénom s čistiacou technikou a prekrytím, studňou s pitnou vodou s čerpadlom, záhradným domčekom na náradie 25 m², altánkom zatvárateľným na zimu 15 m², s krbom a roletami, ďalším odkladacím priestorom a okrasnými rastlinami a trávnikom so samo - zavlažovacím systémom.

Trnávka je obec na Slovensku v okrese Dunajská Streda. Nachádza sa 27 minút autom od centra Bratislavy (33 km) a 8 minút (7,9 km) od mesta Šamorín s kompletnou občianskou vybavenosťou, taktiež 16 minút (19 km) od Dunajskej Stredy.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo. Bol predložený energetický certifikát B. Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , prípadne mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku916 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky