Ponúka na predaj rodinný dom / chalupu v obci Bílkové Hum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Bílkove Humence
100 m²
599 m²
1
3
nie
úplne prerobený
studňa
nie
predaj - Chata
159.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3001x zobrazená v zozname / 176x zobrazená detailne / 176x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný dom sa nachádza v obci Bílkove Humence, ktorá patrí pod obec Borský Mikuláš.

Vzdialenosť medzi obcami je 9km. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku v blízkosti rybníka, okolie obklopujú borovicové lesy a výhľad na Karpaty. Toto predurčuje túto nehnuteľnosť ako ideálnu príležitosť na pokojné bývanie, poprípade na chalupárčenie v krásnom tichom prostredí.

Nehnuteľnosť bola postavená v rokoch 1964 a v roku 2020 prešla kompletnou rekonštrukciou. Bola menená strecha a krytina, interiér, okná a zateplená fasáda. Dom je murovaný z pálenej tehly, drevený krov, sedlová strecha, krytina plechová poplastovaná, vykurovanie je lokálne elektrickými ohrievačmi a krbom. Úžitková voda je zabezpečená z vlastnej studne (možnosť napojenia na miestny vodovod).

3-izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 100m2 je dispozične prakticky riešený. Obytná časť pozostáva z predsiene, chodby, priestrannej kuchyne s jedálňou, obývačky, dvoch samostatných izieb a kúpeľne. Pred vstupom do domu je vyvýšená terasa s príjemným posedením v chládku. Dom je čiastočne podpivničený, s terasou 12m2.

Kvalitu samotnej stavby zabezpečujú vhodné termoizolačné podmienky pre príjemnú klímu v dome počas celého roka. Nová kuchyňa vo vidieckom štýle s otvorenou dispozíciou prepojenia na jedáleň je plne vybavená spotrebičmi (elektrický sporák a rúra, chladnička, umývačka riadu).

Dom sa predáva čiastočne zariadený po vzájomnej dohode s majiteľom, čo umožňuje novému majiteľovi zariadiť si dom aj podľa vlastných potrieb a požiadaviek.

Prístup k domu je po asfaltovej ceste. K domu prislúcha aj zrubová šopa, ktorá bude po menšej úprave vhodná na uskladnenie dreva a náradia.

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Radovan Rothacker


RADO Reality Group
Tel.:
www.radoreality.sk
E-mail:

FB: Reality ZS

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku599 m²
Celková rozloha599 m²
Úžitková plocha100 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky