Ponúka na predaj rodinný dom v Starej Myjave

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Stará Myjava
172 m²
1064 m²
1
6
áno
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
286.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12362x zobrazená v zozname / 746x zobrazená detailne / 101x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný 6-izbový podkrovný rodinný dom s garážou, záhradou a bazénom v obci Stará Myjava.
Obec Stará Myjava sa nachádza pri rovnomennej vodnej nádrži, 6 km od Myjavy a 100 km od Bratislavy, v nádhernom prostredí Myjavskej pahorkatiny a myjavských kopaníc. Umiestnená je v lone čistej prírody na úpätí Bielych Karpát, ktoré sú vyhlásené za chránenú krajinnú oblasť. Ponúka výborné podmienky na letné i zimné športy, aktívny oddych či zdravotné prechádzky spojené so zberom lesných plodov a húb. V blízkosti domu sa nachádzajú obchod s potravinami, obecný úrad a dve reštaurácie.

Rodinný dom je postavený na pozemku s rozlohou 1236 m². Zastavaná plocha rodinného domu je 172 m² + podkrovie 172 m². Na pozemku sa nachádza vonkajší bazén, prístrešok pre auto, garáž a záhrada.

Rodinný dom je postavený z pálenej tehly, strecha je sedlová s vystupujúcimi vikiermi a keramickou krytinou. Dom bol zrekonštruovaný: nová fasáda so zateplením, nové rozvody a siete (elektrina, voda, kúrenie, odpad). Kúrenie je vlastné - ústredné plynové. Nové rozvody kúrenia, nové radiátory s termostatickými hlavicami. Dom je pripojený na elektrinu 230/400V. Pitná voda je obecná, úžitková voda je z vlastnej studne. Odpadová voda je zvedená do žumpy. Okná na nehnuteľnosti sú plastové. Vo WC, kúpeľniach a kuchyni je na podlahe dlažba na stenách sú keramické obklady. Na chodbách, v letnej kuchyni a v jednej izbe je na podlahe keramická dlažba. V ostatných izbách sú plávajúce podlahy, rovnako ako v podkroví na chodbe. V dome je jedno drevené schodisko. Dom nie je podpivničený. Celý pozemok je oplotený. Z prednej časti rodinného domu je elektrická krídlová kovaná brána s malou pešou bránkou. Na podlahe balkóna je keramická dlažba a zábradlie je kované. Rodinný dom je vybavený kamerovým systémom.

Dispozičné riešenie domu:



Prízemie: dva vstupy (jeden do predsiene, druhý do letnej kuchyne), schodisko do podkrovia, dve kuchyne s jedálňou, obývacia izba s krbom, jedna spálňa, jedno samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC.

Podkrovie: Tri spálne (jedna s balkónom), chodba, predsieň, samostatné WC s bidetom, kúpeľňa s vaňou.

Prístavba: Prístrešok na auto a garáž s výklopnou bránou, strecha na pristavenej časti domu je sedlová s keramickou krytinou.

Vo dvore domu sa nachádza:



- prístrešok na drevo
- bazén
- altánok na oddych
- vonkajší stavaný krb so sedením
- vlastná studňa
- vlastná nádrž na plyn
- prístupová komunikácia vo dvore z betónovanej zámkovej dlažby stavaná na vysokú záťaž
- žumpa

Náklady:


Elektrina: 49€
Obecná voda: 25€

Kúrenie: 195€



Uvedená cena je vrátane realitnej provízie. Neváhajte nás kontaktovať – obhliadky sú možné 7 dní v týždni.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami a zodpovedným prístupom, a preto sú zárukou serióznej a bezpečnej realizácie obchodu. Ochotne vám zabezpečíme vypracovanie znaleckých posudkov, dokumenty pre kataster nehnuteľností, poradenský servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1064 m²
Zastavaná plocha172 m²
Celková rozloha1236 m²
Počet poschodí1
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Bazénexteriérový
Krbáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky