Ponúka na prenájom priestor o rozlohe 64 m2 v Žiline.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.:
Ulica.: Kuzmányho
64 m²
prenájom - Obchodné priestory
450,- € Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

762x zobrazená v zozname / 105x zobrazená detailne / 105x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na dlhodobý prenájom obchodný priestor o rozlohe 64 m2, v administratívnej budove v centre Žiliny.
Priestor je na prvom poschodí skladá sa z, dvoch miestnosti. Priestor je vhodný na podnikanie ako kancelárie pripadne ako predajňa. Cena nájmu je 450 eur + energie 200 eur + DPH. Parkovanie je možné pri budove 40 eur + DPH. Priestor sa dá prispôsobiť požiadavkám nájomcu. Vďaka polohe v centre mesta je to ideálny priestor na frekventovanom mieste a je k dispozícii od 1.1.2025.

Kontakt na makléra:



Marian Kašuba, M.B.A.

Váš partner v realitách




RADO Reality Group, s.r.o.



M |


Cena : 450 eur/mesiac + energie




Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha64 m²
Úžitková plocha64 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky