Ponúka pekný 2i byt v TOP lokalite Ružinova, Medzilaborecká

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
60 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 2-izbový byt
215.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10771x zobrazená v zozname / 664x zobrazená detailne / 242x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj pekný a obľúbený 2i byt na Medzilaboreckej ulici v TOP lokalite Ružinova. Byt má výmeru 56 m2 + 4 m2 balkón a nachádza sa na 5. poschodí v 6.podlažnom bytovom dome s výťahom. Orientovaný je na západ s pekným výhľadom na okolie. K bytu prislúcha pivničná kobka v suteréne bytového domu.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, spálne, samostatnej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a balkóna. Prešiel v r. 2020 čiastočnou rekonštrukciou – nová elektroinštalácia v celom byte, dlažba v kuchyni a na chodbe a nová kuchynská linka. Byt je veľmi tichý s nízkymi mesačnými nákladmi – 140€ + elektrina + plyn.
Bytový dom je zateplený s tepelnou izoláciou strechy, novým výťahom, novou vstupnou bránou na čip. Nachádza sa v lukratívnej lokalite v blízkosti Štrkovca s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra mesta. V tesnej blízkosti sú školy, banky, obchody, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácie, MHD zastávka.

Cena bytu je 215.000,-Eur.


Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku60 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky