Ponúka pekný klimatizovaný 3i byt v Petržalke, Šintavská ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
71 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
229.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

387x zobrazená v zozname / 68x zobrazená detailne / 68x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj veľmi pekný 3izbový byt na Šintavskej ulici v Petržalke. Byt má výmeru 68,3 m2 + 3,5 m2 lodžia a nachádza sa na 2.poschodí v 8.podlažnom zateplenom bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha pivnica na prízemí domu.

Dispozícia bytu a rozmery: Obývacia izba 19,1 m2, spálňa 13,9 m2, detská izba 12,0 m2, kuchyňa 12 m2, predsieň 11,1 m2, kúpeľňa 3,0 m2, samostatné WC 1,0 m2. Obývačka a kuchyňa sú orientované na juh; spálňa a detská izba na sever.

Byt prešiel postupnou kompletnou rekonštrukciou, vymenené boli elektrické rozvody, stierky, plastové okná, plávajúca podlaha, kuchynská linka so spotrebičmi, interiérové dvere, kúpeľňa s vaňou, nové WC. Klimatizačné jednotky sú v izbách, kuchyni a vstupnej hale. V rámci rekonštrukcie bola zväčšená kuchyňa o pôvodnú lodžiu. Predáva sa zariadený. Mesačné náklady sú na úrovni 160 Eur + elektrina.
Bytový dom je zateplený s rekonštruovanými spoločnými priestormi. Vstupná brána na čip. K dispozícií je aj spoločná miestnosť pre bicykle na prízemí bytového domu. Noví majitelia určite ocenia kompletnú občiansku vybavenosť v najbližšom okolí a výbornú dostupnosť do centra mesta, kde sa dostanete za 8 min autom. Príjemná lokalita na bývanie, blízkosť MHD, dobré napojenie do centra. Hneď pred domom sa nachádza základná škola, v blízkosti je škôlka, detské ihriská. Nákupná galéria je 5 minút pešo. V blízkosti je Chorvátske rameno s cyklotrasou a jazero Draždiak.

Cena bytu je 229.000,-Eur.


Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku71 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky