Ponuka rekreačných pozemkov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Veľký Biel
Ulica.: Športová
400 m²
studňa a vodovod
áno
230/400V
nie
predaj - Pozemky - bývanie
55.000,- €
137,50 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

19655x zobrazená v zozname / 1210x zobrazená detailne / 189x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária VIDA REAL Vám predstavuje ponuku rekreačných pozemkov v novovzniknutej záhradkárskej osade Veľký Biel. Každý pozemok má rozlohu približne 400 m2.

V ponuke sú už len posledné 4 pozemky !



Mesto Senec je vzdialené len 3 km a Bratislava len 8 km. Ideálna poloha pre oddych a rekreáciu s rýchlym spojením do hlavného mesta (vlakové spojenie na hlavnú stanicu v Bratislave iba 20 minút).

V okolí sú cyklistické aj turistické trasy.



V tesnej blízkosti – cca 100 metrov od pozemkov sa nachádza reštaurácia, bufet pri jazere a požičovne športových vybavení, s možnosťou rybolovu, čo dodáva na atraktivite tohto miesta.

Tieto pozemky majú výnimočnú polohu v blízkosti malebného rekreačného jazera Veľký Biel, s jednoduchým prístupom po asfaltovej a upravenej ceste, ktorá je v správe obce. Okrem toho sú dostupné všetky potrebné siete aj možnosťou vykopania vlastnej studne.

Celková cena je 55.000,- Eur / pozemok 400m2.



V cene je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti.

Pre bližšie informácie a zabezpečenie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Rastislav Jajcay


VIDA REAL

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku400 m²
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizácianie
Internetnie
Inžinierske sieteblízko
Káblová televízianie
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky