Ponúkam pozemok 567m² s malým domčekom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
61 m²
567 m²
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
103.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1544x zobrazená v zozname / 113x zobrazená detailne / 113x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť vlastniť tento útulný pozemok s malým rodinným domom v príjemnej časti mesta Nové Zámky na Holubičej ulici. Tento starší rodinný dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 567 m² s veľkými možnosťami na pestovanie prípadne daľšiu výstavbu dostavbu. Dom pozostáva z jednej izby s predsieňou a kuchynskou linkou, kúpeľne s WC a sprchovým kútom a komorou s úložnými priestormi. Okrem toho sa na pozemku nachádza aj garáž a kôlňa na náradie, všetky inžinierske siete vrátane internetu sú dovedené do domu a na pozemku sa nachádza aj vlastná vŕtaná studňa.

V roku 2011 prebehla vnútorná rekonštrukcia, počas ktorej boli vymenené okná, elektrická inštalácia, vodoinštalácia, odpadové riešenia, dlažba, kúpeľňa a ďalšie. Tento dom slúžil ako letné ubytovanie, no s Vašou predstavivosťou a láskou sa môže stať vaším útulným domovom počas celého roku.

Nechajte sa očariť týmto útulným domom a začnite svoju novú cestu v pohodlí a štýle. Cena nehnuteľnosti je 103.000 s kompletným servisom vrátane vkladov na kataster.

V prípade potreby spolupracujeme so všetkými bankovými inštitúciami a poskytujeme bezplatné nezáväzné poradenstvo.

Obhliadky a bližšie info Martin ŠPACÍR

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku567 m²
Úžitková plocha61 m²
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky